Okrasni premazi na platnicah

CEWE FOTOKNJIGA je idealno darilo za prihajajoči mesec. Je osebna in posebna, saj je polna spominov, zbranih na enem mestu. Z nekaj dodatki pa jo lahko popestrite še bolj. Dodajte svoji fotoknjigi eleganten okras na platnicah tako, da vstavite besedilo ali motive s srebrnim, zlatim ali lak premazom. V CEWE foto programu preprosto izberete enega izmed številnih oblikovalskih elementov in ga oplemenitite z enim izmed naštetih premazov. Vsi premazi so na voljo za naslednje formate fotoknjig: velika, velika panorama in XL. Ikona, ki ponazarja premaz na platnicah je modri diamant.

Napis z okrasnim premazom

Namestite CEWE fotoprogram in izberite enega od formatov fotoknjig velika, velika panorama ali XL s trdimi platnicami. Na oblikovalskem polju odprite dvojno stran s platnicami. Če bi želeli uporabiti napis z okrasnim premazom, vnesite polje za besedilo, dodajte napis in odpre se vam spustni seznam premazov, ki so na voljo. Izberite želeni premaz.

Klipart z okrasnim premazom

Če bi želeli uporabiti kliparte ali okvir z okrasnim premazom, kliknite na “Kliparti” ali “Maske in okvirji” levo spodaj. Odpre se ponudba, iz katere lahko izbirate med privzetimi oblikovalskimi elementi v posameznih obdelavah. Postavite element na želeno mesto na platnici. Vsi kliparti, ki dopuščajo okrasni premaz, so označeni z ikono modrega diamanta, razvrščeni pa so med drugim tudi po barvi premazov.

Slogi z okrasnim premazom

Izberete pa lahko tudi že vnaprej pripravljene predloge. Kliknete Slogi in izberete dizajn, ki vam je všeč. Vsi slogi, ki dopuščajo okrasni premaz, so označeni z ikono modrega diamanta.

 

In še zanimivost

Veseli smo, da nam je prav ta okrasni dodatek na platnicah CEWE fotoknjige prinesel prestižno nagrado TIPA za »Najboljšo foto storitev«. Več si lahko preberete tukaj: TIPA NAGRADA 2018

Želimo vam veliko užitkov pri ustvarjanju vaših svetlečih CEWE FOTOKNJIG.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply