Podjetje CEWE je prejelo nagrado »najboljša foto storitev«

Nagrada TIPA za CEWE FOTOKNJIGO

Ponosni smo, da smo ponovno prejeli prestižno nagrado TIPA za »Najboljšo foto storitev«. Žirijo je prepričala naša izboljšava pri oblikovanju platnic CEWE FOTOKNJIGE. Platnice s posebnimi okrasnimi elementi so pri naših strankah zelo priljubljene, prepričale pa so tudi zahtevno žirijo. Neizmerno zadovoljni smo, da je naše nenehno stremljenje k izboljšavam opazila in ocenila tudi strokovna žirija.

Žirija je v utemeljitvi zapisala, da »prvi vtis, ki ga naredi fotoknjiga, so platnice in prav pri CEWE FOTOKNJIGAH ima velika izbira platnic pomembno vlogo. /…/ trde platnice lahko izboljšate z izbočenimi okrasnimi elementi v zlatem, srebrnem in prozornem laku v različnih oblikah. Tako strukturo lahko imajo kliparti, napisi ali drugi oblikovalski elementi, kot so okvirji ali bordure. Vaši CEWE FOTOKNJIGI bodo dali še poseben občutek na dotik.

Združenje Technical Image Press Association – TIPA je bilo ustanovljeno leta 1991 in med njene člane spada 30 revij, ki pokrivajo celo področje foto industrije.

Verjamemo, da naše izboljšave cenite tudi Vi!

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply