CEWE je že petič zapored osvojil prestižno svetovno nagrado TIPA

Priznanje mednarodne žirije za personaliziran ovitek za CEWE FOTOKNJIGO.

Oldenburg, 19. maj 2022

Veliko zadovoljstvo pri CEWE: vodilni evropski ponudnik fotografskih storitev je že petič zapored prejel eno najprestižnejših svetovnih nagrad TIPA v kategoriji “Najboljša foto storitev na svetu”.

Nagrada Technical Image Press Association Award nagrajuje vrhunske inovativne storitve v foto industriji – kot je letošnji personaliziran ovitek CEWE FOTOKNJIGE. Ovitek poveča pričakovanje ob ogledu na vaše najljubše fotografije, jim podari “stilski” dom in hkrati varuje najvrednejše spomine pred zunanjimi vplivi.

Unikaten, nagrajen personaliziran ovitek za CEWE FOTOKNJIGO

Zdaj lahko ljubitelji fotografij uživajo v še bolj privlačni embalaži za svojo CEWE FOTOKNJIGO in jo shranijo v visokokakovostnem kartonskem ovitku po meri. Personaliziran ovitek ob tem da ščiti in polepša notranjost, ampak ponuja tudi prostor za zelo osebne najljubše fotografije in všečen dizajn.

Ta dodana vrednost je prepričala mednarodno žirijo TIPA World Awards. “Personaliziran ovitek je idealen, presenetljiv dodatek k nadgradnji CEWE FOTOKNJIGE,” je žirija pojasnila nagrado. Združenje Technical Image Press Association – skrajšano TIPA – že več kot 30 let prepoznava najboljše in najbolj inovativne nove izdelke v mednarodni foto industriji. CEWE je doslej osvojil že sedem prestižnih nagrad TIPA.

“Resnično smo veseli, da smo tudi letos počaščeni z nagrado TIPA,” komentira Thomas Mehls, član uprave CEWE, kar je peta zaporedna zmaga podjetja. Nadgradnja klasične CEWE FOTOKNJIGE očitno prepriča tako naše stranke kot priznano žirijo, “pravi Mehls.” Dejstvo, da smo v preteklih letih osvojili že sedem nagrad TIPA, nas spodbuja, da se še naprej osredotočamo na nadaljnji razvoj naših izdelkov z velikim navdušenjem za inovacije.”

Neomejene možnosti dizajna

Pravzaprav ni omejitev glede možnosti oblikovanja ovitka: lahko ga oblikujete z najboljšo izbiro fotografij v notranjosti, z osebnimi posvetili ali celo s kliparti. Lahko pa si ogledate naš navdih in preprosto uporabite predlagane predloge naslovnic. Še bolje: naslovnica CEWE FOTOKNJIGE in ovitek izgledata še posebej lepo skupaj kot čeden duo, če izberete različne fotografije istega motiva. Kamorkoli vas popelje vaša ustvarjalnost: rezultat izgleda odlično na knjižni polici, v knjižnici ali na klubski mizici. Nov ovitek za CEWE FOTOKNJIGO je na voljo v formatu XL, njegove dimenzije pa so prilagojene glede na kakovost papirja in število strani. Tako kot vaš osebni najljubši roman omejene naklade, ima tudi CEWE FOTOKNJIGA posebno mesto v vašem domu.

TIPA World Awards

Leta 1991 so se prvič srečali predstavniki 25 evropskih foto revij in ustanovili največje združenje neodvisnih foto in slikovnih revij. Danes svetovna nagrada TIPA velja za eno najprestižnejših nagrad za foto in slikovne izdelke po vsem svetu. Tehnična žirija TIPA vsako leto nominira najboljše nove izdelke v izbranih kategorijah, vključno z uredniki članskih revij za testiranje in ocenjevanje izdelkov.

O avtorju Prikaži vse članke

admin_cewe