Družinski planer

Organiziranje družinskega življenja ni enostavno. Šolske obveznosti, krožki, sestanki, rojstni dnevi, šolske počitnice, zdravniški pregledi, tehnični pregledi avtomobilov, nakupovanje … Že naštevanje nam vzame nekaj časa! Zato vam bo planiranje s pomočjo dobrega sistema in planerja pomagalo, da boste svoje obveznosti opravljali, brez da bi na kakšno pozabili. CEWE družinski planer je odlična rešitev za to! Oblikovanje je enostavno, oglejte si kako.

1.

V programu Moj CEWE Fotosvet v kategoriji s stenskimi koledarji izberite velikost in vrsto papirja stenskega koledarja. V oknu kjer izbirate tip koledarja, izberite »Kreativni« in kategorijo »Družina« in nato izberite prikaz z več stolpci.

2.

Čeprav je prostora za fotografije manj, je na seznamu zato več prostora za vpisovanje vseh opravkov in obveznosti.

3.

Če dvakrat kliknete razdelek koledarja, se odpre okno »Nastavitve koledarja«, v katerem lahko spremenite barvo in pisavo koledarskih elementov s klikom na »Barve in pisava«, s klikom na »Stolpci« pa lahko določite, koliko stolpcev želite in jih po želji označite.

4.

Pri urejanju koledarja je možno vnesti dogodke, kot so rojstni dnevi ali druge priložnosti, ki veste, da vaš še čakajo. Lahko dodate fotografijo, ki pa ne bo prav velika.

5.

Za svojo fotografijo lahko izberete ozadje, kliparte ali masko.

6.

Nekaj dni po oddaji naročila bo ta priročen koledar krasil vaš dom. Vsak izmed družinskih članov si lahko zapiše svoja opravila v stolpce, in tako boste imeli čudovit pregled nad tem, kdo je ob določenem dnevu zaseden in se tako tudi medsebojno lahko opomnite na pomembne dogodke.

Veliko zabave pri ustvarjanju!

Za še več inspiracije pokukajte na naš CEWE Facebook, Instagram ali Youtube kanal CEWE FOTOKNJIGA Slovenija.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply