CEWE hitri nasveti: Stenski dekor v poljubnem formatu

Ne glede na to, ali gre za klasično ali moderno, elegantno ali rustikalno stensko dekoracijo, fotoprogram CEWE Fotosvet omogoča številne možnosti stenskega dekorja, ki bo za božične praznike zagotovo izvabil nasmeh na obrazu vašim bližnjim. Po odstranitvi darilnega ovoja boste navdušeni nad najlepšimi fotografijami svojih najljubših trenutkov, ki bodo postale edinstvena dekoracija vašega doma.

V najnovejši različici fotoprograma “CEWE Fotosvet” predstavljamo koristno novost za določene vrste CEWE STENSKIH DEKORACIJ. Lahko naročite format po želji, če izberete fotografijo na penasti podlagi, fotografijo za akrilnom steklom, fotografijo na aluminiju ali galerijski tisk.

Ne glede na to, katero velikost si želite izbrati, pojavilo se bo polje ˝Želeni format˝

V primeru fotografije na penasti podlagi, fotografije za akrilnim steklom ali fotografije na aluminiju je največja možna velikost 100 x 150 cm, za galerijski tisk pa 90 x 120cm, znotraj formata pa je mogoče vnesti poljubno velikost fotografije. Tako bo vaša fotografija v celoti vidna in zagotovo pri izdelavi fotografija ne bo odrezana.

Z  le nekaj kliki bo vaša najljubša fotografija kmalu postala unikatna dekoracija vašega doma.

Ali vam je všeč naš nasvet? – Prenesite naš brezplačni foto program Fotosvet in ga preizkusite!

Za koristne nasvete še naprej sledite našemu blogu, na našem Youtube kanalu pa poiščite različne video inspiracije. Če želite biti na tekočem z vsemi našimi vsebinami in novicami, nas spremljajte tudi na Facebooku in Instagramu!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply