CEWE je ponovno osvojil nagrado “Najboljše vodena podjetja”

CEWE je tretjič zapored prejel nagrado »Najboljše vodena podjetja« kot vzorno podjetje. Vodilni evropski ponudnik fotografskih storitev je žirijo, ki jo sestavljajo priznani predstavniki gospodarstva, znanosti in medijev, prepričal v štirih kategorijah: »Strategija«, »Produktivnost in inovativnost«, »Kultura in zavezanost« ter »Upravljanje in finance«.

Program za najbolje vodena podjetja je tekmovanje in žig odobravanja uspešnih srednje velikih podjetij, ki jih vodijo Deloitte Private, Credit Suisse, Frankfurter Allgemeine Zeitung i Federation of German Industries e.V. v Nemčiji. Vizija: Izgradnja nacionalnega in globalnega ekosistema srednje velikih podjetij z odličnim upravljanjem.

Ključna edinstvena prodajna točka najbolje vodenih podjetij je njihova mednarodnost: program je Deloitte uvedel v Kanadi v 90. letih prejšnjega stoletja in se zdaj uspešno izvaja v več kot 40 državah.

Slovesna podelitev nagrad “Nagrade za najboljše vodena podjetja 2022.” je potekala 12. maja zvečer v Classic Remise v Düsseldorfu. Člana upravnega odbora CEWE dr. Christian Friege (CEO) in Carsten Heitkamp (COO) sta bila tam, da sta prevzela nagrado. Dr. Christian Friege: »V CEWE smo zavezani dolgoročnemu uspehu, ki ga spodbujamo vsak dan, predvsem po zaslugi inovativne moči naših več kot 4.000 zaposlenih. Osebno sem zelo zadovoljen, da smo že tretje leto zapored osvojili nagrado »Najboljše vodena podjetja« – še posebej, ker se merila za podelitev zelo dobro ujemajo z vrednotami našega podjetja.«

»Podjetniška odličnost je danes veliko širša, kot je bila pred nekaj leti. CEWE in druga družinska podjetja ter skriti prvaki naših nagrad »Najboljše vodena podjetja 2022« prav tako zagotavljajo pomembno spodbudo na področjih namena, ESG in digitalizacije. Kot pionirji in vzorniki na teh zelo pomembnih razvojnih področjih utirajo nove poti za poslovanje in družbo«, pojasnjuje Mischa Tschopp, vodja tržne skupine Nemčija in Avstrija International pri Credit Suisse.

»CEWE je kot dobitnik nagrade za najboljše vodeno podjetje ponovno uspešno dokazal svoje izjemno korporativno upravljanje. CEWE ni le merilo za nemška srednje velika podjetja, ampak predstavlja tudi močno in preudarno gospodarstvo v turbulentnih časih«, dodaja Markus Seiz, programski vodja najbolje vodenega podjetja in direktor pri Deloitte Private.

O avtorju Prikaži vse članke

admin_cewe