Obnovljen foto program CEWE Fotosvet

Predstavljamo popolnoma preoblečeno in osveženo podobo našega brezplačnega foto programa CEWE Fotosvet – za oblikovanje CEWE FOTOKNJIG in naročanje CEWE foto izdelkov. Morda foto program že poznaš od prej, naj pa ti povemo, da smo za še boljšo uporabniško izkušnjo v obnovljeno različico dodali številne posodobitve, dodatke in izboljšave.

>>> Prenesi novo različico tukaj

1.Posodobljen pregled izdelkov

V meniju foto programa lahko po kategorijah izbiraš CEWE foto izdelke. Kaj kmalu boš ugotovil/a, da so izdelki prikazani na še bolj pregleden in jasen način. V kolikor naročaš svojo CEWE FOTOKNJIGO, pregled izdelkov izgleda tako:

2. Uporaba oblikovalske predloge

V kolikor se odločiš za oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE brez pomoči asistenta se bo najprej odprlo okno, ki ti bo ponudilo izbiro že vnaprej pripravljene oblikovalske predloge tvoje fotoknjige – lahko izbereš možnost brez predloge (prazne strani oblikuješ sam/a) – ali pa izbereš eno od predlaganih predlog in svojo fotoknjigo ustvariš v le nekaj trenutkih, z vnaprej oblikovanimi stranmi.

Primer oblikovanja CEWE FOTOKNJIGE z oblikovalsko predlogo:

3. Svetla ali temna delovna površina

Naša najnovejša posodobitev foto programa omogoča enostavno prilagajanje želenemu načinu dela. Če želiš spremeniti nastavitve svoje delovne površine, lahko v zgornji orodni vrstici klikneš `Možnosti` in `Nastavitve` in izbereš novost: povsem nov izgled temne delovne površine. Zdaj lahko prilagodiš tudi druge parametre, kot so pozdravna melodija in dodatna orodja za pomoč, kar ti omogoča izkušnjo po meri med samo uporabo foto programa. Izberi možnosti po svojem okusu!

4. Opisi izdelkov

Za bolj podroben vpogled v naše izdelke smo osvežili in dodali opise, da dobiš še boljšo predstavo o izdelkih. Poglejmo primer izbire papirja v CEWE FOTOKNJIGI – zate smo pripravili dodatne informacije, ki ti bodo pomagale izbrati pravo vrsto.

5. Še bolj pregledno

Potem, ko odpreš  foto program, izbereš kategorijo izdelkov in pričneš z oblikovanjem, boš opazil/a še večjo, bolj elegantno in pregledno delovno površino, ki dopušča več kreativnosti, možnosti in boljši pregled nad oblikovanjem spominov. Preoblikovali smo zasnovo programske opreme, da bo brskanje po različnih možnostih in oblikovanje lažje.

Površino za urejanje skozi celotno oblikovanje lahko nastavljaš – samostojno odločaš kolikšna bo tvoja dejanska delovna površina. Program je poleg nove vizualne podobe in novih možnosti za oblikovanje, bogatejši še za nove CEWE foto izdelke, o katerih smo pisali v prejšnjem blog zapisu.

6. Vse na prvi pogled

Tvoja delovna površina je skupaj z vsemi pomembnimi orodji vidna na prvi pogled. Vsa orodja, ki si jih morda vajen/a v zgornjem meniju so sedaj pozicionirana v priročni novi obliki, na desni strani zaslona.

  1. S klikom na dvojno puščico, usmerjeno v levo, lahko skriješ meni oblikovanja, tako da pridobiš več prostora za širši pogled na tvoj projekt.
  2. Svojo delovno površino lahko povečaš tudi s premikom linije v levo stran, kot prikazuje zgornja slika.
  3. V spodnjem levem kotu izbirnega območja je zdaj gumb `Namesti dodatne vsebine`. Na tej točki lahko po želji namestiš dodatne sloge, oblikovalske predloge, kliparte, ozadja, maske in okvirje za svoj projekt.
  4. Z uporabo izbirnega menija na levi strani drsnika lahko nastaviš prikaz miniaturnega pogleda strani svoje CEWE FOTOKNJIGE ali koledarja.
  5. Na enem mestu so sedaj zdužene tri pomembne možnosti za detaljno oblikovanje strani v CEWE FOTOKNJIGI – `Oblikuj`, `Razvrsti` in `Okrasitev` – v tem razdelku oblikuješ elemente po svojem okusu – spreminjaš velikost pisave, razvrščaš in ravnaš elemente, spreminjaš nastavitve barv elementov itd.

Upamo, da ti je naša obnovljena različica foto programa všeč. Program smo obnovili, da bi bil postopek ustvarjanja in oblikovanja spominov zate še lažji in še bolj kreativen in zabaven. V kolikor pri oblikovanju potrebuješ pomoč, je na voljo naša ekipa za pomoč strankam na tel. št. 08 205 91 91 ali na e-mail naslovu info@cewe.si.

⇒ SUPER UGODNOST NA CEWE FOTOKNJIGE

Sedaj, ko dobro poznaš novosti obnovljene različice našega programa je idealen čas, da oblikuješ svojo fotoknjigo. Do 30.9. izkoristi posebno ugodnost, kjer ti 24 dodatnih strani v poljubni CEWE FOTOKNJIGI PODARIMO. Izberi format in papir po želji in oblikuj svojo zakladnico spominov!

Vabimo te, da smo CEWE FOTOKNJIGE in druge CEWE foto izdelke deliš z nami na našem Instagram in Facebook profilu, tako, da nas označiš @ceweslovenija.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply