Izbira papirja v CEWE FOTOKNJIGI

V septembru podarjamo še več prostora za vse tvoje spomine – 24 dodatnih strani v poljubni CEWE FOTOKNJIGI ti podarimo. Da bo tvoja CEWE FOTOKNJIGA popolna, smo zate pripravili kratek priročnih o izbiri papirja.

Izbira papirja je pri oblikovanju CEWE FOTOKNJIGE zelo pomembna. Ne glede na to, kateri papir izbereš, bo tvoj izdelek neprecenljiv, kvaliteten in unikaten spomin. Poglejmo si, kakšne so razlike med papirji in kako izbrati najbolj primernega zase in za svoje spomine.

Ko preneseš foto program za oblikovanje na svoje namizje, lahko pričneš z oblikovanjem. Foto program ti najprej ponudi različne vrste papirja, ki ga želiš v svoji fotoknjigi in če se ti zgodi, da ne veš kaj izbrati, potem je ta zapis nalašč zate. Na voljo je torej 6 različnih vrst papirjev – 3 vrste digitalnega natisa in 3 vrste fotopapirja. Izbira papirja v programu izgleda takole:

Kaj je glavna razlika med digitalnim tiskom in fotopapirjem?

Fotoknjiga v digitalnem tisku omogoča klasično vezavo (leva slika), fotoknjiga s fotopapirjem pa ima plosko vezavo (desna slika).

Digitalni tisk – mat, sijaj ali premium mat

Digitalni tisk mat – papir, ki ga odlikujeta visoka kakovost in razpoložljivost. Papir je na otip nežen in matiran, barve pa umirjene.

Digitalni tisk sijaj – papir s sijajnim premazom fotografije v fotoknjigi poživi, zaradi UV lakiranja poudari njihove barve, hkrati pa jih še dodatno zaščiti pred vlago in umazanijo. Z njim bodo tvoje dogodivščine v fotoknjigi zablestele! Čudovita izbira za pokrajinske fotke, za dopustniške in za fotografije s pestro barvno paleto.

Digitalni tisk premium mat – zadržanega videza, a premium učinka! Poseben na dotik in na pogled. Čudovita izbira za poročno fotoknjigo ali za ujete trenutke, ki so ti še posebej pri srcu.

Fotopapir mat – čudovita izbira papirja za fotografije, za katere si želiš, da se razprostirajo čez obe strani. Fotografije v fotoknjigi bodo tako navidezno neprekinjene, mat učinek pa bo poskrbel za še boljšo ločljivost.

Fotopapir sijaj – tvoje posnetke bo še dodatno obogatil kakovosten sijajni fotopapir; sijajni učinek bo dodal še globino in poudaril njihove barve in detajle, hkrati pa jih zaščitil pred vlago in umazanijo. Odlična izbira za pokrajinske fotografije, skupinske fotografije in za čudovite posnetke, ki jih želiš v svoji fotoknjigi še posebej izpostaviti.

Fotopapir premium mat – prav posebe papir, ki je zaradi matne površine izredno nežen na dotik. Izbira tega papirja je popolna zaradi edinstvenega prikaza detajlov, mehkih kontrastov in čudovitih barv.

Upamo, da smo ti z današnjim zapisom o vrstah papirja olajšali proces tvoje naslednje izbire.

Sedaj, ko poznaš razlike v papirju, lahko pričneš z oblikovanjem svoje CEWE FOTOKNJIGE. Ne pozabi: do 30.9. plačaš le 26 strani, dodatnih 24 strani v poljubni fotoknjigi pa ti podarimo – za koriščenje te posebne ugodnosti vpiši kodo: VECCWSTRANI.

Svoje CEWE FOTOKNJIGE in izbiro papirja deli z nami na našem Facebook ali Instagram profilu, tako da naš označiš @ceweslovenija.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply