Novi CEWE foto izdelki

Z novo različico foto programa “CEWE Fotosvet” in več možnostmi urejanja smo razširili ponudbo CEWE foto izdelkov. Predstavljamo najnovejše izdelke, ki jih lahko enostavno in preprosto naročiš preko našega foto programa na namizju svojega računalnika.

1. Novosti pri naročanju CEWE FOTOKNJIGE

1.1. Rose-zlat okrasni premaz na platnicah

Če si do sedaj kdaj na platnico svoje CEWE FOTOKNJIGE dodal/a okrasni, svetleč napis, potem veš, da je v ponudbi zlat, srebrn in lak premaz. Poleg teh treh možnosti smo sedaj dodali še roza-zlato različico, ki se z besedila ali drugih elementov posveti roza oz. rdečkasto. Tvoja fotoknjiga bo z okrasnim premazom še bolj posebna – tako na izgled, kot tudi na otip.

1.2. Platnene in usnjene platnice

Poleg mehkih in trdih platnic CEWE FOTOKNJIGE smo v ponudbo dodali platnene in usnjene platnice. Le-te so na voljo le, v kolikor izberete XL in XXL panoramske fotoknjige na premium mat fotopapirju.

V kolikor se boš odločil/a za usnjene platnice, lahko izbiraš med naslednjimi barvnimi različicami: črna, bela in marmorno rjava, v primeru platnenih platnic pa so na voljo: bela, siva in modra. S temi barvami in platnicami bo tvoja fotoknjiga zagotovo videti še bolj posebna – še posebej, če na platnice dodaš svetleč, okrasni napis!

2. POSTER V OKVIRJU

V kategoriji CEWE stenskega dekorja ponujamo različne vrste dekoracij, naša novost pa so posterji s plastičnimi okvirji, na voljo v različnih stilih. Ker lahko svoje fotografije preobraziš v posterje različnih velikosti, lahko svoje stene zlahka popestriš z najlepšimi spomini v različnih formatih in z okvirji po želji. V foto programu jih najdeš v kategoriji “Posterji in stenske slike” – “V okvirju”. Naredi svoj dom še lepši in prijetnejši s svojimi najljubšimi trenutki, ovekovečenimi na uokvirjenih povečavah!

3. EMAJLIRAN LONČEK

Če dan začneš s skodelico svoje najljubše pijače, potem je ta izdelek nalašč zate! Ustvari personaliziran emajliran lonček, navdušenje zagotovljeno! Izberi svoje najlepše fotografije, položi jih na nov emajliran lonček s šablono po izbiri in naroči edinstven izdelek zase ali za svoje bližnje. V foto programu ga najdeš  v kategoriji “Foto darila” – “Skodelice”.

4. FOTOMAGNETI V OBLIKI KVADRATA IN SRCA

Oblikuj magnetke, na katere lahko postaviš svoje fotografije, zdaj tudi v dodanih novih oblikah, v obliki srčkov in kvadratov! V enem paketu jih prejmeš 10 in ni potrebno, da so vsi enaki – oblikuješ jih tako, kot želiš. Najdeš jih v foto programu v kategoriji “Foto darila” – “Dekorativni izdelki”. Izberi svoje najljubše fotografije in okrasi svoj prostor s simpatičnimi magneti z najljubšimi spomini!

5. ŠKATLA ZA FOTOGRAFIJE

Če fotografij ne boš vstavil/a v klasične albume ali z njimi okrasil/a stene svojega doma, jih lahko naročiš v novi posebni škatlici in jih hraniš na tak način, ali pa jih v takšni obliki podariš svojim najbližjim. Izbiraš lahko med škatlo za 30, 50 ali 100 fotografij. V foto programu jih najdeš v kategoriji “Fotografije in še več” – “Škatla za fotografije”.

6. PREMIUM BLAZINA

Poleg klasičnih blazin s fotografijo na osrednjem delu površine, lahko zdaj naročiš blazino v obliki srca, kvadrata ali v panoramskem formatu s svojimi fotografijami, natisnjenimi po celotni površini z obeh strani. Za kvadratni in panoramski format je na voljo 7 različnih dimenzij, za blazino v obliki srca pa ena. V programu CEWE Fotosvet jih boš našel/a v kategoriji “Foto darila” – “Tekstil”.

7. PREMIUM TORBA

Na koncu pa predstavljamo še premium nakupovalno torbo! Zdaj lahko svoje najlepše fotografije občuduješ na celotni površini kakovostne tkanine in platneno torbo ustvariš zase ali kot darilo ljubljeni osebi. V foto programu jo najdeš v kategoriji “Foto darila” – “Tekstil”. Pri oblikovanju lahko uporabiš različne predloge in s tem dosežeš še bolj poseben izgled torbe. Poleg nakupovanja je ta torba lahko tudi popoln modni dodatek – za prav vsako priložnost.

Prenesi naš foto program “CEWE Fotosvet” na namizje svojega računalnika in prični oblikovati čudovite in personalizirane foto izdelke s svojimi najlepšimi fotografijami!
Če boš ustvaril/a enega izmed novih izdelkov, deli fotografijo in svoje vtise z nami – tako, da označiš @ceweslovenija na Facebooku in Instagramu. 😉

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply