Kako izdelati leseno stojalo za najljubše fotografije

Oblikujte minimalistično leseno stojalo za fotografije, s pomočjo katerega lahko vedno znova podoživite svoje nepozabne spomine.

Dajte svojim najlepšim foto trenutkom moderen, naraven okvir: preprost kos lesa spremenite v okrasno stojalo za fotografije.

Nasvet: Motive lahko v nekaj trenutkih spet spremenite. Preprosto natisnite nove fotografije z okvirjem na enem od najbližjih CEWE Fotokioskov in hitro preoblikujte svojo leseno dekoracijo.

Kaj potrebujete za vaš DIY okvir:

– (Takojšnje) fotografije formata 10×15 cm

– Kos lesa

– Vrtalnik (opcijsko)

– Kaveljni vijaki

– Ravnilo

– Svinčnik

– Klešče za luknjanje

Korak po korak do vaše unikatne dekoracije

 

1. korak
Označevanje mest za luknje za vijake

Preden določite mesto lukenj, izračunajte, kako lahko razporedite fotografije na podlagi natančnih dimenzij lesene plošče, tako da je razmik simetričen. Pazite tudi, da so vijaki na isti višini.

2. korak

Vstavljanje kaveljnih vijakov

Na označena mesta privijte kaveljne vijake v les. Glede na naravo materiala imate dve možnosti: če je les mehak, lahko z malo sile ročno vstavite vijake, če pa gre za trši les, je lažje prej zvrtati luknjo s svedrom.

3. korak

Priprava fotografij

Ponovno uporabite ravnilo in svinčnik: natančno izmerite in s svinčnikom označite sredino fotografij. Če naročite fotografije brez okvirja, se prepričajte, da bo oznaka tudi na isti višini! (Pri izdelkih z okvirjem, vam linija med fotografijo in okvirjem pomaga ohranjati enako višino).

4. korak

Izdelava lukenj na fotografijah

S hitrim klikom izdelajte luknje skozi oznake, ki ste jih pripravili na fotografijah, da jih boste lahko obesili. Pri luknjanju pazite, da bodo fotografije ravne, da se izognete gubam. Ponovite ta korak pri vseh fotografijah.

5. korak

Obešanje družinskih fotografij

Vse, kar morate storiti je, da fotografije obesite na kavlje. Lahko preizkusite različna zaporedja in kombinacije.

Fotografije lahko kadarkoli zamenjate z novimi ali dodate kak nov spomin. Zahvaljujoč praktični obliki, se ta DIY okvir lahko uporabi na več različnih mestih in na veliko načinov. Postavite ga na mizo, komodo ali nočno omarico – vaši najlepši spomini na tem kreativnem stojalu, se bodo popolnoma prilegali vsaki lokaciji.

Želimo vam veliko zabave pri izdelavi in ​​okrasitvi!

O avtorju Prikaži vse članke

Maša Benedik

Leave a Reply