Letos smo prejeli kar dve nagradi TIPA

Mednarodna žirija za inovacije je nagradila CEWE takojšnji natis fotografij in CEWE koledar z zlatim premazom.

CEWE je prvič prejel kar dve prestižni svetovni nagradi TIPA hkrati

Technical Image Press (TIPA) že 30 let podeljuje častne nagrade najboljšim in najbolj inovativnim novim izdelkom v mednarodni fotografski industriji. CEWE je doslej osvojil skupno že šest nagrad TIPA, letos celo v dveh kategorijah. Prejeli smo nagradi za CEWE koledar z zlatim premazom v kategoriji “Najboljša foto storitev na svetu” in za CEWE takojšnji natis fotografij, v kategoriji “Najboljši sistem zaključne obdelave fotografij na svetu.”

Nagrajeni foto izdelki

“Zelo smo zadovoljni, da smo letos prejeli kar dve nagradi TIPA.” poudarja Thomas Mehls, član uprave CEWE. “CEWE takojšnji natis fotografij in stenski koledar A2 z zlatim premazom sta prepričala tako naše kupce kot tudi slavno žirijo. Medtem ko naš CEWE Fotocenter na licu mesta ponuja široko paleto različnih takojšnjih izdelkov in stranke vabi, da jih oblikujejo popolnoma samostojno in na zelo preprost način, naš A2 stenski koledar z zlatim premazom prikazuje vsaj dvanajst različnih fotografij v velikem formatu, v kombinaciji z zlatim premazom, pa to počne na zelo moderen način.” pravi Mehls. “Dejstvo, da smo v preteklih letih osvojili skupno kar šest nagrad TIPA, nas še naprej spodbuja, da se z velikim navdušenjem nad inovacijami vedno osredotočamo na nadaljnji razvoj naših novih izdelkov.”

CEWE Fotocentri ponujajo kreativne možnosti izdelave fotografij

CEWE Fotocenter je zmagal v kategoriji “Najboljši sistem zaključne obdelave fotografij na svetu”. To je razširjena različica CEWE Fotokioska, kjer lahko kupci v lekarnah, specializiranih prodajalnah in trgovinah svoje fotografije natisnejo takoj, na visokokakovosten fotopapir. Ključni element CEWE Fotocentra je osrednja postaja za tiskanje fotografij. Kupcem ponuja razširjeno ponudbo izdelkov, tako da je mogoče tiskati tudi večje formate. Poleg tega lahko vrhunske izdelke, kot so plakati in fotoplatna, voščilnice, koledarji, nalepke ali celo fotoskodelice, ustvarite neposredno na POS-u in prevzamete takoj.

Zahvaljujoč popolnoma brezstičnemu delovanju lahko najpogostejše formate fotografij naročite tudi preko svojega pametnega telefona, ne da bi morali uporabljati zaslon na dotik CEWE Fotocentra. Tisti, ki uporabljajo aplikacijo CEWE Fotosvet za vnaprej pripravljena naročila, bodo medtem ko so še vedno na poti ali doma, ob zaključku naročila prejeli QR kodo, ki jo bodo nato uporabili na lokaciji, da začnejo tiskati neposredno preko tiskalnika v fotocentru. Druga prednost so možnosti povezljivosti: pomnilniške kartice, USB ključke in pametne telefone je mogoče fizično povezati preko rež za kartice in kablov za naprave Android in Apple, medtem ko so Bluetooth, AirPrint za naprave Apple in Huawei Share na voljo za brezžični prenos. Žirija TIPA je še posebej poudarila intuitiven in preprost postopek naročanja ter široko paleto izdelkov, ki jih ponuja CEWE Fotocenter.

Najboljše fotografije za vaš dom: A2 koledar z zlatim premazom

Eden od najlepših načinov, kako deliti svojo ljubezen do fotografije, je stenski koledar najimpresivnejših fotografij leta. CEWE je tokrat osvojil nagrado TIPA v kategoriji “Najboljša foto storitev na svetu” za A2 stenski koledar z zlatim premazom. CEWE Fotokoledar je dostopen v portretnem ali panoramskem formatu in je tiskan na visokokakovostni mat papir z minimalnim sijajem.

Posebnost: Na voljo so različni dizajni z zlatim premazom, ki na naslovnici in posameznih straneh mesecev zagotavljajo eleganten videz in haptično izkušnjo. Koledar je mogoče hitro in enostavno oblikovati s programsko opremo za naročanje. Da se izognete čakanju na začetek novega leta, lahko sami izberete začetni mesec koledarja.

TIPA World Award

Leta 1991 so se prvič srečali predstavniki 25 evropskih fotografskih revij in ustanovili največje združenje neodvisnih revij za fotografije in slike. V tem času je svetovna nagrada TIPA začela veljati za eno najprestižnejših nagrad za foto in slikovne izdelke na svetu. Vsako leto tehnični odbor TIPA nominira najboljše nove izdelke v izbranih kategorijah, vključno z uredniki revij članic, ki izdelke preizkušajo in ocenjujejo. Uradno bodo TIPA World Awards 2021 podelili na Photopiji v Hamburgu, ki bo potekala od 23. do 26. septembra 2021.

Za več informacij obiščite www.cewe.si

O avtorju Prikaži vse članke

Maša Benedik

Leave a Reply