Unikatne CEWE poročne dekoracije

Da bo vajina poroka nekaj posebnega

So dogodki v življenju, ki ostanejo v spominu za vedno. Med te dogodke spada tudi poroka, kot eden od pomembnih obredov združitve dveh, ki se imata rada. Popestrita vajin dan z izvirnimi in unikatnimi dekoracijami iz fotografij, foto nalepk, s stenskim dekorjem, posebnimi namiznimi karticami in meniji – vse v enotni grafični podobi.

Za vaju smo pripravili veliko zanimivih in kreativnih idej za dekoracije, ki bodo zagotovo navdušile vse udeležence.

1. Vabila

Po določitvi termina, lokacije in ostalih pomembnih stvari, so prva na vrsti poročna vabila. Še preden se lotita oblikovanja vabil, razmislita kaj bo tematika vajine poroke, ali gre za poroko v naravi ali za svečano poroko na kakšnem dvorcu. Prav tako določita barvno paleto vajine poroke. Tako bosta zagotovila, da bo celotna dekoracija v enotnem stilu.

Nasvet: Izberita vabila z okrasnim premazom, saj izpadejo zelo svečana in posebna.

2. Sedežni red

Jasna navodila in dobra organizacija sta ključna za sproščeno in prijetno poroko. Na vidnem mestu postavita fotoplatno, kjer si vsak svat lahko pogleda, za katero mizo sedi.

Za še kreativnejšo dekoracijo, lahko platno popestrita z vrvicami in sedežni red po mizah zapišeta na kartice, ki jih pripneta na vrvice.

Namig: Poleg table / platna s sedežnim redom, postavita še dodatno tablo za takojšnje fotografije iz poroke, v kolikor sta se odločila za fotokotiček. Tako se svatje lahko fotografirajo in fotkice obešajo na vrvice. Tablo lahko po poroki za spomin obesita na domačo steno in obujata spomine na poroko vsak dan znova.

3. Ostale tiskovine

Vse ostale tiskovine oblikujta v enakih barvah in grafiki. V našem fotoprogramu CEWE Fotosvet je na voljo nešteto klipartov, napisov, okvirjev in ostalih elementov za oblikovanje.

Večinoma vsakega svata na mizi pričaka napis z njihovim imenom, krajše zahvalno in pa pozdravno sporočilo. Tako vsak zlahka najde svoj sedež in dekoracijam dodata zares oseben pridih.

Namig: Zares lepa gesta bo, če vsakemu izmed svatov napišeta pozdravno sporočilo prav zanj. Tako se bo vsak počutil cenjen in še bolj vesel, da je del vajinega dne.

Namig: Namesto imen lahko na kartico natisneta kar portret svata ali kakšno njegovo zabavno fotografijo in tako še bolj popestrita mize. Vsak se bo nasmehnil ob pogledu na fotografijo, ki jo bosta izbrala.

  • Meni

Poleg kartic z imeni, navadno svate pričaka tudi meni – jedilnik poroke, kjer si lahko ogleda časovnico obrokov in kaj vse bo na voljo. Tako bo vsak gost vedel, kakšna je časovna razporeditev dogodka in se bo tudi sam lažje orientiral.

  • Sedežni red

Na vsako mizo lahko dodata še številko mize ali pa se odločita kar za seznam gostov za tisto mizo, ki ga natisneta in postavita oukvirjenega na vsako mizo. Pod kategorijo Stenski dekor najdeta nešteto različnih formatov, velikosti, materialov in barv okvirjev.

4. Knjiga gostov

Nepogrešljiv del vsake poroke, je tudi knjiga gostov. Vanjo svatje zapišejo lepe misli in čestitke, v primeru, da imata na poroki tudi fotokotiček, pa lahko v knjigo prilepijo tudi svoje fotkice. Da bo vajina knjiga nekaj posebnega, jo lahko oblikujeta v našem fotoprogramu. Izberita CEWE FOTOKNJIGO večjih dimenzij, na naslovnico dodajta vajino skupno fotografijo in napis Knjiga gostov ali vajini imeni. Notranjost lahko pustita prazno, morda ji dodata le barvne strani, kakšne okvirje ali pa kliparte. Prepričani smo, da lepše knjige gostov še niso videli.

Namig: V kolikor sta se odločila za poskusno fotografiranje, kot naslovno fotografijo uporabita eno izmed teh fotografij. Tako se bo super prilegala tematiki in ostalim dekoracijam na poroki.

5. Detajli

Da bo poroka zares popolna, je treba pomisliti na vsako podrobnost. Z našimi foto nalepkami lahko popestrita še ostale kotičke vajine poroke.

  • Sladki kotiček
  • Poročna torta
  • Darilca za svate

Namig: Poroka je še posebej čustven in ganljiv dogodek za vse, tako da zagotovita, da bo na voljo dovolj škatlic z robčki. Le-te lahko popestrita s svojimi fotografijami, dodate še kakšne trakce in mašnje. Tako bodo svatje navdušeni nad vsemi ljubkimi detajli vajine poroke.

Ne glede na vse, bistveno je, da bo vajin dan poln ljubezni in veselja. Želimo vama čudovite priprave in poroko, naj bo tako posebna, kot sta posebna tudi vidva.

Za še več nasvetov, nas spremljajta na naših socialnih omrežjih Facebook in Instagram. Delita svoje dekoracije tudi z nami, z veseljem si jih bomo ogledali!

O avtorju Prikaži vse članke

Maša Benedik

Leave a Reply