Takojšnji natis fotografij

Kolikokrat se ti je že zgodilo, da se ti je porodila odlična zamisel, da bi z natisnjeno fotografijo obdaril svoje bližnje ali nekomu polepšal dan? Ideja te je kaj kmalu zapustila, ker nisi vedel/a, kje bi fotografijo natisnil/a v tako hitrem času. Pri nas je to mogoče: obišči poslovalnice naših partnerjev dm, Müller in E.Leclerc in natisni svoje fotografije v le nekaj trenutkih – hitro in enostavno! In že jih lahko odneseš natisnjene domov!

Kako natisniti fotke na CEWE foto kiosku?

Zelo enostavno! Vse kar potrebuješ je le svoj pametni telefon, iz katerega naložiš fotografije preko namenskega kabla ali Bluetootha, USB-ja, pomnilniške kartice ali CD/DVD-ja. Izbereš le še dimenzijo fotografij, ki jih želiš natisniti – in tiskanje se lahko prične. Ko so fotografije gotove, jih vzameš iz predalčka foto kioska, skupaj z listkom in zneskom naročila, ki ga poravnaš na blagajni poslovalnice.

Natisni klasične fotografije

Na CEWE foto kiosku lahko natisneš fotografije v klasičnih dimenzijah:

  • 10 x 15 cm
  • 15 x 15 cm (kvadrat)
  • 15 x 20 cm
  • 13 x 18 cm z belo obrobo

Za tiste bolj kreativne …

Poleg klasičnih fotografij lahko na CEWE foto kioskih oblikuješ in natisneš:

  • večdelne fotografije
  • foto trakove
  • fotografije z barvnimi okvirji
  • fotografije z besedilom … in še in še.

Lokacije CEWE foto kioskov

S klikom na spodnjo povezavo poišči lokacije, kjer se nahajo CEWE foto kioski za takojšnji natis fotografij:

⇒ poslovalnice dm

poslovalnice Müller

⇒ E.Leclerc

♥ Bonus ideja za ustvarjanje

Natisni toliko spominov, da boš z njimi lahko ustvaril/a stensko dekoracijo najljubših spominov z dogodka, ki ga nikoli ne želiš pozabiti. To je tudi način, kako lahko presenetiš svoje ljubljene ob obletnici, ali osebnem prazniku.

Vabljeni, da z nami delite svoje spomine, ki ste jih ustvarili na CEWE foto kiosku, na našem Instagram in Facebook profilu, z označbo @ceweslovenija. Želimo veliko zabave pri tiskanju spominov!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply