7 idej za osebna božična darila

Božič je že skoraj pred vrati, zato smo za vas pripravili 7 idej za osebna božična darila, ki jih lahko podarite ob letošnjih praznikih. Najlepših trenutkov se vedno z veseljem spominjamo in v nas zbudijo posebna čustva. Predstavljamo vam več kreativnih načinov, kako trenutke shraniti in ponovno oživeti.

Vse kar potrebujete so vaše fotografije, za kar smo prepričani, da ste jih tekom leta zelo pridno zbirali.

Presenetite s fotografijami

Poleg klasičnih fotografij, so čudovita izbira tudi Art fotografije v prav posebnem retro slogu, ki bodo razveselile v lični okrasni škatlici. Fotografijam dodajte napise, posvetila, imena in jih tako naredite še bolj osebne. Obesite jih na posebno držalce ali na prazno steno in tako z njimi ustvarite čudovit stenski dekor.

Skodelica z najljubšo fotografijo je več kot le skodelica

Ne boste potrebovali veliko časa, da ustvarite tudi druga foto darila z najlepše ujetimi trenutki. Fotoskodelico boste oblikovali v le nekaj klikih, vse kar morate narediti je le izbrati fotografijo, jo namestiti na izdelek in odlično darilo je pripravljeno! Tovrstna darila bodo zagotovo razveselila in nasmejala vso družino in prijatelje, še posebej, če se odločite za skupne fotografije z izletov, ki ste jih v preteklem letu naredili.

Personalizirana okrasna blazina

Prav posebno darilo je tudi blazina s fotografijo. Fotografija hišnega ljubljenčka ali trenutek, ki bo ob vsakem pogledu spominjal na vaše čudovito potovanje. Izjemen dodatek tudi k minimalističnemu stilu stanovanj, z nekaj barvnih kombiniranj je lahko dodatek prava izbira in popolna pika na i.

Povečava na platnu

Verjetno se v vaši zbirki fotografij skriva vsaj ena fotografija, ki vam je še posebej pri srcu. Fotografija na platnu bo zaradi posebne teksture platna prišla še bolj do izraza in bo popestrila vsak prostor. Izbirate lahko med poljubnimi formati, priporočamo pa, da si prostor ali steno prej izmerite, da se bo vaš stenski okras popolnoma prilegal v prostor. Tukaj lahko preverite kako enostavno je: naročanje stenskega dekorja v poljubnem formatu.

CEWE FOTOKNJIGA

Je kaj lepšega od listanja skupnih trenutkov, ujetih na fotografijah in shranjenih v posebno fotoknjigo, ki jo boste skrbno hranili in gledali vse dni v letu? Darilo, ki nedvomno pogreje srce in nam ostane v trajnem spominu. CEWE FOTOKNJIGA je oblikovana po vaši želji, samostojno si izberete tip papirja, vezavo in vrsto platnic, dodate najljubše fotografije in svoje oblikovanje. Popolno darilo je tu! Naj vas solze sreče ob prejemu ne presenetijo. Prenesite si foto program za oblikovanje TUKAJ.

Fotokoledar za vsak dan

Fotokoledar s fotografijami vaših ljubljenih postane zelo hitro čudovit stenski dekor, ki bi ga najraje obdržali tudi po tem, ko je leto že minilo. Ležeč, pokončen, namizni ali planer, prav vsak je nekaj posebnega, če so na njem pravilno izbrane fotografije. Takšne, ki se nam vsakodnevno smejijo s stene.

Posebni ovitki za telefone

Darilo za oba! Enega podariš, drugega obdržiš! Toliko načinov, kako kreativno oblikovati izdelke s fotografijami poznamo, sedaj pa vam predstavljamo še super zabavno darilo – ovitek za telefon za oba! Podari prijateljici, partnerju, staršem ali sorodnikom polovico fotografije in drugo polovico obdržiš ti. Skupaj jo sestavite v celotno fotografijo, ki pove več kot tisoč besed.

 

Želimo vam prijetno ustvarjanje vaših daril, nešteto nasmehov in iskrivih pogledov sreče vseh vaših obdarovancev.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply