Izdelana je 60-milijonta CEWE FOTOKNJIGA

Jubilejno 60-milijonto naročilo fotoknjige je prispelo iz Avstrije.

Pri izdelavi prve CEWE FOTOKNJIGE leta 2005 smo le upali na takšen uspeh. Naš izdelek je od takrat pa vse do danes postal najbolje prodajana in najbolj priljubljena fotoknjiga v Evropi. Jubilejno naročilo CEWE FOTOKNJIGE  je izvedla Lydia Reich na Dunaju.

Jubilejno naročilo je prispelo preko CEWE partnerja BIPA, zato sta CEWE in Thomasom Lichtblau, direktor BIPE, gospe Reich skupaj izročila bon v vrednosti 250 EUR.

Več od fotografije

Lydia Reich je 60-milijonto CEWE FOTOKNJIGO napolnila s spomini s potovanja po Aziji in Avstraliji. Fotoknjigo ji je izročil Ewald Hahn, direktor CEWE-ja v Avstriji in poudaril: “CEWE svoje kupce bogati z lastnimi doživetji in fotografijami. CEWE FOTOKNJIGA je najbolj osebno in najlepše darilo, ki oživi spomine z vsakim listanjem! Ponosni smo, da smo shranili in z vami doživeli več kot 60 milijonov zgodb!

3 milijarde strani spominov

Šestdeset milijonov CEWE FOTOKNJIG je napolnjenih z zgodbami s potovanj, družinskih počitnic in raznih drugih trenutkov, kar pomeni, da gre za približno 3 milijarde fotografij. Če strani postavimo eno poleg druge, dobimo verigo spominov na 721.000 km! To je enako razdalji med Zemljo in Luno v obeh smeri, torej je to skoraj 18-kratna pot okrog Zemlje.

Danes se letno proizvede več kot 6 milijonov CEWE FOTOKNJIG, trend pa je še v porastu.

CEWE je trenutno prisoten v 26 državah s 4.000 zaposlenimi in s 15 proizvodnimi enotami.

CEWE FOTOKNJIGA je najlepši izraz čustev.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply