5 idej za majhne fotoknjige

CEWE FOTOKNJIGA velikega formata je vedno v središču pozornosti in vedno prej opažena, čeprav so tudi manjši formati fotoknjig lahko izredno zanimiva, priročna in prav posebna izbira. V naši ponudbi najdete naslednje manjše formate: mini, majhne, kompaktne panorame, kvadratne in CEWE FOTOKNJIGO Pure. Predstavljamo vam ideje za ustvarjanje majhnih fotoknjig, ki bodo oživele vaše najljubše spomine, vašim najdražjim pa kljub majhnosti risale velike nasmehe.

1. Poročna fotoknjižica

Običajno je, da za tako poseben dan naredite krasno in veličastno fotoknjigo, večjega formata. Ko pa jo želite deliti z ostalo družino, je veliko lažje in stroškovno bolj prijazno, izdelati pomanjšano različico in ustvariti manjši format z najljubšimi fotografijami s poroke. V foto programu CEWE FOTOSVET lahko preprosto zmanjšate velikost izdelane poročne fotoknjige in naročite dodatne, manjše različice za vse, ki jim želite podariti poročni spomin.

2. Vodič za vaše naslednje potovanje

Če se nameravate odpraviti na naslednjo avanturo, boste veliko lažje načrtovali celotno potovanje z malim CEWE vodičem. Zakaj ne bi to storili v obliki majhne fotoknjige s fotografijami, kamor lahko preprosto vstavite fotografije vsakega mesta, ki ga želite obiskati, skupaj z nasveti in napotki za vse znamenitosti, pa tudi z nekaj koristnimi informacijami, kot npr. uporabni stavki v tujem jeziku? V času potovanja boste tako imeli svoj mali vodič z vsemi bistvenimi informacijami.

3. Žepni portfelj

Profesionalnost in kakovost sta za fotografe, umetnike in modele zelo pomembna, s pomočjo fotoknjige pa lahko vaša dela odlično predstavite. Oblikujte portfelj svojega dela v enem od manjših formatov CEWE FOTOKNJIG in izpostavite vaše delo v najlepši luči, s kakovostnim tiskom in premium izgledom. Oblikujte svoj žepni portfelj, ki ga boste lahko pokazali na intervjujih, sestankih ali kastingih in s tem naredili še boljši vtis.

4. Knjižica spominov

Če ste bili na krajšem izletu in nimate dovolj fotografij za oblikovanje večje fotoknjige, vseeno pa imate nekaj fotografij, ki bi jih želeli v fizični obliki, je CEWE FOTOKNJIGA Pure popolna izbira za vas! Vse kar potrebujete je 22 fotografij in v samo nekaj trenutkih lahko sestavite svojo edinstveno fotoknjigo. Prenesite aplikacijo, naložite fotografije iz telefona na elegantne predloge in fotoknjiga z vašimi najljubšimi spomini vas bo kmalu razveselila na vašem domačem naslovu!

5. Predstavitev novega družinskega člana

Ko v družino pride nov družinski član vas vsi z veseljem obiščejo! V primeru, da posebna oseba živi daleč in vas ne more obiskati in spoznati novega člana, lahko zanje ustvarite majhno fotoknjigo z najljubšimi fotografijami, ki jih bo nedvomno razveselila, saj bodo z listanjem fotoknjige postali del te čudovite zgodbe. Stari starši bodo zagotovo navdušeni, če bodo v dar prejeli knjižico z lepimi fotografijami svojih vnukov.

Uživajte v izdelovanju svojih CEWE FOTOKNJIG – najlepših osebnih daril, in jih delite z nami na naših Facebook in Instagram profilih s pomočjo hashtagov #cewefotoknjiga in #ceweslovenija.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply