CEWE FOTOKNJIGA kot popolno darilo za rojstni dan

Se približuje rojstni dan tvoje ljubljene osebe in ji želiš podariti personalizirano darilo? Brez skrbi, zate imamo rešitev, potrebuješ le nekaj skupnih fotografij in kanček kreativnosti.😊

CEWE FOTOKNJIGA je idealno osebno darilo, polno najlepših spominov, ki ga lahko urediš popolnoma po svojih željah, kar pomeni, da ga oblikuješ v slogu, za katerega veš, da bo tvojim najdražjim zagotovo všeč.

Spodaj ponujamo nekaj idej za ustvarjanje fotoknjige in nepozabnega rojstnega dne.

Pošlji osebno darilce ljubljeni osebi

Če ljubljene osebe za njen rojstni dan ne boš videl/a ali darila ne moreš osebno izročiti, imaš vedno možnost pošiljanja paketa neposredno na njen naslov. Z darilom v domačem nabiralniku boš zagotovo razveselil svojega ljubljenega, še posebej, ko bo videl, da gre za vajine skupne spomine, na straneh edinstvene fotoknjige.

Pri dostavi na domači naslov priporočamo izbiro manjšega formata fotoknjige, ki se odlično prilega velikosti nabiralnika. Na zgornji sliki je kompaktna panoramska CEWE FOTOKNJIGA z vezavo fotoknjižice, v digitalnem tisku, izbereš pa lahko tudi trde platnice. Za vrsto tiska lahko izbiraš med tremi možnostmi digitalnega tiska ali foto papirja: sijaj, mat ali premium mat. Razlike v vrstah papirja najdeš na našem blogu, ponudbo manjših fotoknjig pa si lahko ogledaš tukaj.

Ustvari unikatno darilo za poseben rojstni dan

Za jubilejne rojstne dneve ali druge posebne priložnosti lahko naročiš nepozabno darilo, s katerim se bo slavljenec/ka spominjala svojih najljubših trenutkov, natisnjenih v velikem formatu. Prosi družino in prijatelje, da zberejo najboljše fotografije in iz najlepših spominov ustvari fotoknjigo večjega formata, na primer XL ali XXL panoramsko fotoknjigo.

V našem programu “CEWE Fotosvet” lahko zelo enostavno ustvariš  CEWE FOTOKNJIGO in uporabiš različne možnosti urejanja, vsekakor pa ti priporočamo, da se poigraš z dizajnom. Ustvariš lahko resnično unikatno fotoknjigo z dodajanjem besedil, različnih elementov, okvirjev, ozadij, slogov in še veliko več!

Če želiš poudariti naslov in elemente na sprednji in zadnji strani, lahko uporabiš platnice z okrasnim premazom, ki dajejo edinstven odsev. Izbiraš lahko med 4 možnostmi: srebrn, zlat, rose-zlat ali lak premaz. Tako bo tvoja fotoknjiga videti še bolj posebna!

Ustvari časovnico vajinega prijateljstva

Vsak skupni trenutek vzbudi posebne občutke, ki jih lahko podoživljaš skozi fotografije v otipljivi obliki. Vzemi si nekaj časa in pojdi skozi galerijo slik, ki jo imaš s svojimi najdražjimi, ter poišči najboljše fotografije, katere želiš izpostaviti in dodatno urediti na straneh svoje fotoknjige.

Če trenutke razporediš po letih, lahko skupaj s fotoknjigo potujeta skozi čas čudovitih spominov, in takšno darilo za rojstni dan, zagotovo nikogar ne bo pustilo ravnodušnega.

Oživi skupne spomine iz potovanja

Ko se vrnemo s potovanja ali izleta, se še dneve spominjamo lepih trenutkov, ki smo jih tam doživeli kajne? Prav zaradi tega jih je vredno obdržati v obliki fotoknjige, ki te bo vedno znova spominjala na tiste nepozabne spomine. Naj gre za družinske počitnice ali potovanje s prijatelji, zberi svoje najljubše fotografije in jih shrani v fotoknjigo, ki jo lahko oblikuješ točno tako, kot si sam želiš.

Če imaš več fotografij v panoramski obliki, ti priporočamo, da kot vrsto tiska fotoknjige izbereš fotopapir, saj jih boš tako lahko vstavil čez obe strani, brez da bi se del fotografije na sredinskem pregibu izgubil.

Ustvari malo drugačno fotoknjigo

Če nimaš veliko fotografij z najbližjimi in jim vseeno želiš podariti fotoknjigo, lahko vedno vstaviš fotografije, ki jih imaš, dodaš pa različne citate, osebna sporočila, slike nekoga, ki ga ima ta oseba rada ali nečesa, kar jo veseli. Prav tako lahko skeniraš vozovnice ali vstopnice iz koncertov in poslikaš sms sporočila, ki vaju bodo zmeraj nasmejala. Uporabi svojo domišljijo in ustvari drugačno fotoknjigo, ki bo tvoje najdražje zagotovo razveselila z vsemi skupnimi spomini! Vse te spomine lahko enostavno oživiš na straneh fotoknjige, ki jo ustvariš v našem fotoprogramu na računalniku.

Posebna septembrska akcija

Če razmišljaš o izdelavi fotoknjige, izkoristi našo akcijo, ki poteka le še nekaj dni – do 30. septembra – kjer ob naročilu katerekoli fotoknjige s 50 stranmi,  plačaš samo 26 strani – v zadnjem koraku naročila vnesi kodo za popust “VECCWSTRANI”!

Na našem YouTube kanalu si lahko ogledaš video z navodili za izdelavo fotoknjige in na tej povezavi najdeš primere že izdelanih fotoknjig naših strank.

Poišči naš Instagram ali Facebook profil in nam pokaži svojo fotoknjigo, še posebej veseli bomo, če boš z nami delil/a tudi vtise najdražjih ob prejemu tega čudovitega unikatnega darila.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply