Shranjevanje otroških spominov v CEWE FOTOKNJIGI

Oblikovanje fotoknjige z najlepšimi fotografijami svojih malčkov je čudovit način dokumentiranja otroštva. Zagotavlja posebno (otipljivo) obliko shranjevanja spominov, v katerih lahko uživate dolga leta in se spominjate najlepših trenutkov – za otroka pa ustvarite prav poseben in večen spomin.

V tem blog zapisu smo zate pripravili nekaj nasvetov in idej, kako oblikovati CEWE FOTOKNJIGO za vaše najmlaše. Fotoknjigo lahko oblikuješ popolnoma po svojem okusu – s pomočjo našega brezplačnega foto programa “CEWE Fotosvet” in jo z različnimi dodatki narediš še bolj posebno.

Kaj vključiti v fotoknjigo svojega malčka

V fotoknjigo lahko vstaviš vse pomembne trenutke – na primer sliko prvega ultrazvoka ali skenirano kopijo otrokovega rojstnega lista. Pomisli tudi na posebne predmete, ki jih otrok obožuje in bi jih želel imeti za vedno – fotografiraj jih in nato shrani v obliki fotografije na straneh fotoknjige. Tako bo vse pomembno na enem mestu in ne bo zavzelo preveč prostora. V fotoknjigo lahko vključiš tudi različna besedila – npr. otrokovo prvo besedo, meritve višine in teže, fotografije prvega rojstnega dne in božiča, čestitke sorodnikov, prijateljev ter drugo.

Dodaj posebne detajle: ročno napisane besede

Če v CEWE FOTOKNJIGO želiš naknadno dodati ročno napisano besedilo, potem izberi digitalni tisk mat, na katerega je zelo enostavno pisati. Pri oblikovanju v foto programu lahko nekatere strani ali dele strani pustiš prazne, kasneje pa tja napišeš detajle v ročni pisavi, na primer lepe želje in podpise vseh družinskih članov. S pomočjo foto programa “CEWE Fotosvet” in domišljije so možnosti oblikovanja fotoknjige neomejene, kar pomeni, da lahko otroško fotoknjigo ustvariš, točno takšno kot želiš – s poljubno izbiro tiska in vezave.

Dokumentiraj določeno časovno obdobje

Čas beži, ko dneve lepša otroški smeh. Prav zato je fotoknjiga popoln način za ohranjanje vseh teh dragocenih trenutkov, kot so dojenčkov prvi smeh ali prva srečanja z družino. Zbiranje najlepših fotografij in posebnih spominov lahko pomaga nekoliko upočasniti čas in se spomniti teh posebnih trenutkov, ki bodo za vedno imeli mesto v edinstveni CEWE FOTOKNJIGI.

Za oblikovanje otroške fotoknjige je ena od idej tudi dokumentiranje daljšega obdobja, na primer obdobja petih let. Poleg prikaza vseh prvih mejnikov v odraščanju lahko dodaš tudi fotografije prvega šolskega dne in prikažeš celotno pot spominov – od dojenčka do malčka.

V kolikor se število fotografij iz leta v leto povečuje, potem je ena od rešitev oblikovanje letne fotoknjige, za vsako leto posebej – v kateri po mesecih podrobneje prikažeš vse, kar so malčki naredili, doživeli in dosegli v posameznem letu. Letne fotoknjige so lahko tudi čudovito darilo za rojstni dan ali božič, zase, širšo družino ali stare starše.

Dodaj različne grafične elemente (kliparte)

Ena izmed številnih možnosti v foto programu za oblikovanje CEWE FOTOKNJIG je dodajanje različnih ozadij, grafičnih elementov oz. klipartov, mask in okvirjev, s katerimi lahko še dodatno popestriš svojo fotoknjigo. V ponudbi lahko najdeš veliko različnih klipartov v otroški tematiki, ki bodo pritegnile tudi otrokovo pozornost med listanjem spominov.

Priporočamo, da prebrskaš celotno stran menija klipartov na levi strani, saj v spustnem seznamu lahko najdeš številne elemente in sličice glede na različne kategorije (zgornja slika prikazuje izbor elementov v kategoriji “Rojstvo”).

Pika na i: okrasni premaz na platnicah

Edinstven detajli, ki bo otroško fotoknjigo naredil še bolj posebno: okrasni premaz na platnicah. Na voljo je premaz v: zlati, srebrni in rose-zlati barvi, ki ga lahko uporabiš za črke in posamezne grafične elemente, izbereš pa lahko tudi preprost in brezbarven lak premaz. Poleg tega, da se premazani elementi in napisi čudovito posvetijo s platnic, se občutijo tudi na dotik, kar fotoknjigo naredi unikatno.

S pomočjo našega foto programa lahko v fotoknjigo dodaš tudi video, ki si ga lahko kasneje ogledaš na mobilnem telefonu s skeniranjem QR kode, ki se ustvari na strani v fotoknjigi, potem ko izbereš video, ki ga želiš priložiti. Če imaš video posnetek otrokovih prvih korakov ali smeha, ga shrani v fotoknjigo in čez nekaj časa boš lahko vse te čudovite trenutno podoživel/a. Kako vstaviti video v svojo CEWE FOTOKNJIGO, si lahko prebereš v enem od blog zapisov TUKAJ.

Brezplačne dodatne strani – le še do 30.9.2020

CEWE FOTOKNJIGA je čudovit način shranjevanja spominov, kot tudi idealno darilo za vsako priložnost. V kolikor se je na tvojem telefonu ali kameri nabrala zajetna zbirka fotografij, naj ti zaupamo, da bodo v fizični obliki izgledale še bolje! Zato izkoristi našo posebno ugodnost do konca septembra in naroči katerokoli CEWE FOTOKNJIGO ugodneje – oblikuj 50 strani, plačaj pa jih le 26 – z vpisom kode VECCWSTRANI (Preberi kam vpisati kodo za popust). Med 9 formati, 6 vrstami tiska in 5 vrstami vezav se zagotovo skriva popolna izbira zate ali kot darilo za tvoje ljubljene. Prenesi foto program in prični z oblikovanjem – zabava zagotovljena!

Če fotoknjigo oblikuješ prvič, si oglej naša video navodila, ali skoči po idejo med vzorce oblikovanih fotoknjig naših strank.
Na tej povezavi lahko najdeš cene in roke dostave glede na vse formate.

Upamo, da si v naših idejah našel/la navdih! Poišči nas na Instagramu ali Facebooku in nam pokaži svojo CEWE FOTOKNJIGO, tako, da nas na fotografiji označiš @ceweslovenija.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply