Vabilo na dobrodelno licitacijo fotografij

Dobrodelna foto razstava zmagovalnih tujih in slovenskih fotografij največjega foto natečaja na svetu CEWE Photo Award je na ogled postavljena samo še ta teden, zaključili pa jo bomo v petek 25.10.2019 ob 18h, v Slovenskem šolskem muzeju, v Ljubljani, z dobrodelno licitacijo fotografij najbolje uvrščenih slovenskih avtorjev z natečaja CEWE Photo Award. Slovenske fotografije z natečaja boste lahko tudi kupili in s tem opravili dobrodelno delo. Celoten znesek je namenjen zimovanju otrok, katerih starši si tega ne morejo privoščiti.

Predstavljamo vam fotografije najbolje uvrščenih slovenskih avtorjev, ki so s svojimi deli zelo uspešno sodelovali na svetovnem in mednarodnem foto natečaju CEWE Photo Award 2019, ki se je zaključil junija letos. Nanj se je prijavilo 448.152 fotografij, od tega jih je preko 3000 prispelo iz Slovenije. 6 slovenskih avtorjev se je odlično uvrstilo s svojimi deli med prvih 1000 fotografij. Avtorjem iskreno čestitamo! K dobrodelni akciji zbiranja sredstev za zimovanje slovenskih otrok so se pridružili tudi avtorji sami, s privoljenjem licitiranja njihovih izjemnih del na petkovem dogodku. Izklicna cena vsake fotografije bo 50 eur. Licitacijo bo vodil g. Matjaž Javšnik. Fotografije slovenskih avtorjev, ki jih bo v petek moč kupiti so:

The drummer, Saša Huzjak (Kategorija: Hobi in prosti čas)

Serce SLOVEnii, Piotr Skrzypiec (Kategorija: Potovanje in kultura)

Desert caravan, Saša Huzjak (Kategorija: Potovanje in kultura)

Colorful, Mojca Cvirn (Kategorija: Arhitektura in infrastruktura)

Happiness, Dejan Mijovič (Kategorija Hobi in prosti čas)

Road to Heaven, Aleš Komovec (Pokrajina: Kategorija)

Winter graphics, Mojca Cvirn (Kategorija: Pokrajina)

Pogovor, Dejan Mijovič (Kategorija: Ljudje)

School`s out for summer, Tina Mladenovič (Kategorija: Ljudje)

Nad Horjulom, Piotr Skrzypiec (Kategorija: Pokrajine)

Zelene linije – Waves, Aleš Komovec (Kategorija: Pokrajine)

Poplavljeno Planinsko polje, Aleš Komovec (Kategorija: Pokrajine)

Polje z drevesom, Aleš Komovec (Kategorija: Pokrajine)

Zimska s cerkvico, Aleš Komovec (Kategorija: Pokrajine)

Vrh Sv. Treh kraljev, Piotr Skrzypiec (Kategorija: Pokrajine)

 

Vse fotografije s foto razstave in dobrodelne zaključne licitacije smo pri podjetju CEWE natisnili na aluminij, v dimenziji 80 x 60 cm. Vljudno vabljeni, da se nam na dobrodelni licitaciji pridružite tudi vi in skupaj narišimo številne nasmehe slovenskim otrokom na snegu. Licitirana fotografija bo prijeten spomin na dobrodelno delo in na našo čudovito deželo na večih fotografijah ter drugih izjemno ujetih trenutkov, ter na uspeh slovenskih avtorjev na največjem foto natečaju na svetu CEWE Photo Award 2019.

Vabljeni!

DOBRODELNA LICITACIJA SLOVENSKIH FOTOGRAFIJ

25.10.2019, ob 18h

Slovenski šolski muzej, Plečnikov trg 1, Ljubljana

 

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply