Dobrodelna foto razstava CEWE Photo Award 2019

Vabljeni na dobrodelno razstavo največjega foto natečaja na svetu CEWE Photo Award 2019, v središču Ljubljane. Predstavili vam bomo zmagovalne fotografije tako tujih kot tudi domačih avtorjev.

Razstava sestoji iz 30 izjemnih fotografij, ogledate pa si jih lahko od 7.10.- 25.10.2019, vsak dan od 8-18h, v prostorih Slovenskega šolskega muzeja, Plečnikov trg 1, v Ljubljani. Razstavo si je mogoče ogledati tudi med vikendi. Vstop je prost!

Skupaj dobrodelni – zbiranje sredstev za zimovanje otrok

Razstava je dobrodelna,  celoten izkupiček prostovoljnih prispevkov in izkupiček dobrodelne licitacije slovenskih fotografij, ki bo potekala na zadnji dan razstave, 25. oktobra 2019 ob 18:00, bomo namenili Zvezi prijateljev mladine Slovenije za zimovanje otrok, katerih starši svojim otrokom zimskih radosti na smučiščih ne morejo omogočiti. Bodimo dobrodelni skupaj in narišimo številne nasmehe!

Kako lahko darujete:

obiskovalci lahko ob obisku namesto plačila vstopnine v Slovenskem šolskem muzeju donirate prostovoljni prispevek za Zvezo prijateljev mladine Slovenije. Možno je tudi darovanje preko SMS sporočila z vsebino SMEH5 na 1919, s čimer donirate 5 EUR; s QR kodo, ki omogoča plačilo preko spletne banke – na UPN obrazcih na razstavi, ali z oddajo prostovoljnih prispevkov v škatlico prav tako na razstavi. Donacijam se lahko pridružijo tudi podjetja.

Poleg razstave pa lepo vabljeni, da si ogledate tudi Slovenski šolski muzej, ki bo v času razstave brezplačen.

Vabljeni!

 

 

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply