Koledar iz že oblikovane fotoknjige

Ustvarjanje CEWE FOTOKNJIGE je vznemirljiva naloga in vam daje priložnost, da kreativnosti pustite prosto pot. Na CEWE blogu smo že delili različne ideje za oblikovanje, ki jih lahko uporabite tudi pri oblikovanju koledarja. Če želite enak dizajn kot je v vaši fotoknjigi in bi želeli uporabiti enake fotografije na svojem koledarju, to storite enostavno s kančkom naše pomoči!

1.

Dvakrat odprite program CEWE Fotosvet za oblikovanje. V enem oknu odprite izbrani koledar, v drugem pa svojo že oblikovano fotoknjigo, iz katere lahko enostavno prenašate oblikovane strani.

2.

Medtem ko držite levi gumb miške, povlecite z miško po celotni strani. Na ta način boste izbrali vse predmete oblikovanja iz fotoknjige, ki jih želite kopirati v koledar.

3.

Za kopiranje vsebine iz fotoknjige pritisnite CTRL + C, ko pa želite prilepiti vsebino v koledar pritisnite CTRL + V. To lahko storite tudi tako, da z desno tipko miške kliknete na izbrano vsebino in izberete »Kopiraj« in nato v koledarju »Prilepi«.

4.

Če ste za ozadje pri oblikovanju uporabili fotografijo, se bo tudi ta kopirala na koledar. Če ste na strani uporabili vgrajeno ozadje ali sloge, se ta na koledar ne bo kopirala, zato morate znova izbrati to ali drugačno ozadje. Seveda lahko osnovna barva koledarja ostane enaka.

5.

Oblikovanje lahko še vedno urejate kot prej, prestavljate, povečujete in dodajate, v kolikor bo potrebno spremeniti vaš koledar, lahko to storite na preprost in že znan način.

Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju vaših unikatnih koledarjev!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply