Ustvarjanje s fotografijami – foto črke

Kreativnost ne pozna meja! Ustvarjanje s fotografijami je lahko zelo zabavno. Fotografije lahko natisnemo, postavimo v foto album, fotoknjigo, v okvir, z njimi lahko delamo kolaže ali različne stenske dekorje itd. Za tiste še bolj kreativne pa smo pripravili nasvet za oblikovanje foto črk. S foto črkami ustvari poseben foto napis, ki je lahko super presenečenje za mamo, očeta, partnerja,za rojstni dan ali pa kot priložnost za skupno, družinsko ustvarjanje. Pa začnimo!

Potrebuješ:

  • črke iz stiroporja ali trše podlage (lahko jih izrežeš tudi iz tršega papirja)
  • fotografije z najljubšimi spomini
  • škarje
  • lepilo
  • okrasne dodatke

1. korak

Razporedi fotografije okoli črk, da bo pregled lepši in postavljanje fotografij na črke enostavnejše.

2. korak

Fotografije prilepi na podlago tako, da bo celotna površita prekrita. Priporočamo, da se fotografije barvno ujemajo – potem bo končni izdelek še lepši.

3. korak

Ko so fotografije prilepljene na podlago, jih obreži po linijah črke oz. podlage. Pomagaj si s škarjami ali z olfa nožem.

4. korak

Foto črke so gotove! Za piko na i lahko dodate še cvetje, barvne trakove ali dodatke po želji. Postavite jih na poličko ali nanizajte na steno! Naj vam vsi čudoviti spomini s foto črk vsakodnevno rišejo nasmeh!

Namig: s foto črkami lahko svoji ljubljeni osebi tudi kaj sporočiš! 🙂

Namig 2: v aprilu izkoristi pomladno ugodnost in natisni svoje spomine ugodneje!

Video navodila

Poglej celoten potek ustvarjanja v video navodilih! Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju!

Vabljeni, da vse svoje kreativne foto izdelke delite z nami na našem Facebook ali Instagram profilu, tako, da nas označite: @ceweslovenija ali #ceweslovenija.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply