Ponovni prejemniki prestižne nagrade TIPA

Mednarodna strokovna žirija je nagradila naše najnovejše platnice CEWE FOTOKNJIGE.

Naša novost: platnice iz pravega usnja in platna so bile to leto nagrajene v kategoriji “Najboljša foto storitev na svetu” s strani strokovne žirije “Technical Image Press Association” (TIPA), ki združuje urednike svetovno poznanih fotografskih revij iz kar 26 držav.

“TIPA World Award” je najprestižnejša nagrada na svetu za fotografske izdelke in storitve. Strokovna žirija ocenjuje inovacije izdelkov v skladu z različnimi merili kakovosti in nagrade podeljuje le najboljšim.

To prestižno nagrado smo osvojili že četrtič – tretjič zaporedoma – po prejeti nagradi za okrasni premaz na platnicah CEWE FOTOKNJIGE in za stensko dekoracijo hexxas.

Izjemno smo ponosni na ponovno prejeto prestižno nagrado v naši stroki. Pri podjetju CEWE nenehno dajemo fokus inovacijam in sledimo potrebam kupcev. Vsem našim uporabnikom se zahvaljujemo za povratne informacije preko e-poštnih sporočil, družbenih omrežij in naših vprašalnikov.

Z vstopom CEWE FOTOKNJIGE na trg leta 2005 je naš izdelek doživel velik razvoj. To potrjuje dejstvo, da smo izdelali več kot 60 milijonov izvodov najbolj priljubljene fotoknjige v Evropi doslej.

Verjamemo, da so k našemu dosedajšnjemu uspehu pripomogli 100-odstotna garancija zadovoljstva in nenehne spremembe/novosti v naši ponudbi.

Z našimi novimi platnicami boste lahko poleg možnosti okrasnega premaza v zlati, srebrni in lak izvedbi, kmalu izbrali tudi roza-zlat okras za napise in kliparte, ki bodo krasili naslovno stran vaše fotoknjige.

V kratkem prihaja najnovejša različica našega fotoprograma “CEWE Fotosvet“, ki s povsem novim videzom delovne površine za oblikovanje ponuja tudi dve novi vrsti platnic, ki jih boste lahko uporabili pri ustvarjanju XL ali XXL panoramskih fotoknjig s premium mat fotopapirjem.

Poleg najnovejše različice foto programa boste lahko do naših novosti dostopali tudi prek spletnega urejevalnika ali naše mobilne aplikacije.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply