Naročanje fotografij – pogosta vprašanja in odgovori

Da bo naročanje fotografij enostavno in hitro, smo zate pripravili odgovore na najbolj pogosto zastavljena vprašanja.

1. Kam vpišem kodo kupona za popust?

Kodo kupona za popust vpišeš v namensko okence, tik pred plačilom. Preberi podrobne napotke tukaj.

2. Fotografije so različnih dimenzij. Zakaj?

Ko naročaš svoje fotografije, izbereš vrsto fotografij – trenutno so na popustu standard fotografije; izbereš format: za trenutno akcijo velja format 10ka (10 x 15); ob naročanju pa imaš na voljo tudi izbiro RAZMERJA STRANIC – kjer izbereš ali naj fotografija ostane v ORIGINAL formatu ali želiš, da jo obrežemo na KLASIČEN FORMAT.

Original/Izvirnik

Če izbereš, da želiš originalen format oz. izvirnik, potem bodo tvoje fotografije v dimenziji, kot jih je posnel tvoj telefon/fotoaparat. Če so fotografije bile posnete z več različnimi napravami, je razmerje stranic lahko za vsako napravo nastavljeno drugače, zato so lahko fotografije, ki jih prejmete, v različnih dimenzijah.

Klasično razmerje

V primeru, da izberete klasično razmerje stranic, bomo vse vaše fotografije obrezali tako, da bodo vse fotografije enako velike – kljub temu, da so v original formatu sicer lahko različne. Pri tem bodite pazljivi, kje bodo fotografije obrezane – odrezan del je označen z rdečo barvo (glej spodaj).

4. Kje lahko naročim fotografije?

Fotografije (standard in premium) lahko naročiš preko spletne strani www.cewe.si, preko obnovljenega desktop foto programa CEWE Fotosvet ali preko mobilne aplikacije CEWE Fotosvet (tu lahko naročite standard fotografije) – prenesi za Androidprenesi za iPhone.

CEWE novost: škatlica za fotografije

Prenesi obnovljen foto program CEWE Fotosvet in odkrij naše nove foto izdelke. Med številnimi drugimi je na voljo tudi škatlica za shranjevanje fotografij, za različno število posnetkov (30, 50 in 100). Škatlica ni všteta v trenutno ugodnost za fotografije, prav tako tudi strošek dostave ni vključen.

Upamo, da smo vam pomagali in da bo naročanje v objemu svojega doma še bolj enostavno. Z veseljem bomo za vas odgovorili še na kakšno zastavljeno vprašanje.

Z nami delite vse vaše ujete trenutke na fotografijah na našem Facebook in Instagram profilu.

 

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply

Vaš e-mail naslov ne bo objavljen. Polja, ki je potrebno izpolniti so označena z *