Svet v kvadratnem formatu

Svet v kvadratnem formatu

Kvadratni format je že od nekdaj nekaj posebnega. Ne zaznamuje ga le simetričnost, temveč tudi izjemna eleganca. Ker na kvadratni fotografiji ni izpostavljena višina ali širina, se lahko pri motivu posvetimo linijam, oblikam in barvam, ki tako postanejo močnejše in hitreje pritegnejo našo pozornost. Lahko bi rekli, da je kvadratni format brezčasen. Mnogi običajni motivi na fotografijah izpadejo še lepše v kvadratnem formatu.

Če imate kvadratne fotografije v digitalni obliki ali pa vam je preprosto oblika kvadrata izjemno pri srcu in bi radi »običajne« posnetke preobrazili v posnetke z isto dolžino robov, so CEWE foto izdelki pravo sredstvo za to. Izdelki kvadratnega formata so na voljo v našem fotoprogramu za naročanje in oblikovanje, poiščete in naročite pa jih lahko tudi na naši spletni strani. Na voljo so kvadratne fotografije, CEWE FOTOKNJIGA Pure na 22 straneh ali pa kaj večjega, kot so stenski koledarji, CEWE FOTOKNJIGA XL in še veliko več. In kar je najbolje – vaši motivi bodo zasijali v kvadratnem formatu.

Komplet magnetov

Pri kompletu magnetov gre za poseben okvir s fotografijami, ki omogoča shranjevanje vaših spominov. V okvir lahko vstavljate vedno nove magnetne fotografije in vsakič boste oblikovali novo dekoracijo.

Komplet magnetov

CEWE FOTOKNJIGA Pure

Priročen kvadratni format, minimalističen dizajn in vaše najljubše fotografije kar direktno iz telefona. Vse to združuje Pure, ki je vaša osebna pripoved na 22 straneh, narejena v nekaj minutah.

Fotoknjiga Pure - kvadrat

Kvadratna CEWE FOTOKNJIGA in XL FOTOKNJIGA

Shranite svoje najljubše trenutke v fotoknjigi in jih podoživljajte znova in znova. Kvadratna fotoknjiga v velikosti 21 x 21 cm ponuja veliko prostora za oblikovanje, če pa želite kaj večjega, je na voljo tudi XL fotoknjiga v velikosti 30 x 30 cm.

Kvadratna fotoknjiga

Kvadraten stenski koledar

Kvadraten koledar velikosti 30,5 x 30,5 cm zagotovo zablesti na vsaki steni. Fotografije in začetni mesec lahko izberete sami, zato lahko koledar naročite kadarkoli v letu. Koledar je izdelan iz kakovostnega fotopapirja.

Kvadraten stenski koledar

Stenski dekor

Naj vaše fotografije zasijejo v kvadratnem formatu na akrilnem steklu, dibond aluminiju, lesu, platnu, penasti podlagi ali kot poster. Kvadratni format bo nedvomno popestril stene v vsakem prostoru vašega doma. Na voljo so različni materiali, okvirji, obesni sistemi in velikosti stenskega dekorja.

Foto na lesu - kvadratni format

Kvadratne in retro fotografije

Obeležite svoje najljubše spomine s kvadratnimi ali retro fotografijami. Na voljo je veliko možnosti oblikovanja, dodajanja okvirjev in tudi besedila. Fotografije so na voljo v kompletih po 16, 24 ali 32 fotografij.

Kvadratne fotke

Retro fotke

Verjamemo, da boste nedvomno našli nekaj zase!

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply