Širite praznično vzdušje z voščilnicami, ki jih oblikujete sami

Praznične voščilnice

Ni boljšega načina zaželeti nekomu vesele praznike, kot z osebnimi voščilnicami, ki ste jih oblikovali sami in na katerih so vaše fotografije. Zakaj torej ne bi letos posneli novega družinskega portreta ali fotografirali zimsko rajanje vaših otrok in poslali posebno voščilo prijateljem in sorodnikom iz drugih krajev?

Naša programska oprema in različni formati CEWE voščilnic vam to omogočajo. Izbirate lahko med številnimi oblikovalskimi predlogami, dodate svoje lastne fotografije in besedilo, vse to pa lahko popestrite še s prazničnimi kliparti. Voščilnice so na voljo v različnih velikostih na standardnem, premium, sijajnem ali foto papirju in z različnimi pregibi. V kompletu prejmete 10 voščilnic in prav toliko tudi ovojnic.

Voščilnice

Video voščilo

Da bo vaše praznično voščilo še bolj osebno, lahko v CEWE voščilnico vstavite tudi video. Tako lahko vesele praznike zaželite tudi tako, da vas vaši najdražji slišijo in vidijo. Video voščilo vstavite v voščilnico na preprost način, pri tem pa se bo ustvarila QR koda, ki jo prejemniki skenirajo s pametnim telefonom ali tablico.

Video voščilo

Voščilnice z bleščečimi elementi

Nekatere elemente lahko na voščilnici še posebej izpostavite in sicer s posebnimi premazi, ki so na voljo pri oblikovanju. Izbirate lahko med zlatim ali srebrnim premazom, elementom pa lahko dodate tudi učinek prosojnega laka.

Posebni premazi pri voščilnicah

Mešanica pisav

Pri oblikovanju voščilnic se ne bojte eksperimentirati s pisavami in barvami. Naj vaše voščilnice letos izstopajo. Igrajte se tudi z različno velikostjo pisav. Nasvet: Uporabite mešanico pisav Sacramento, Amatic SC in Grand Hotel. Za božične verze in misli lahko uporabite pisavo Canossa.

Pisave v voščilnicah

Kaj narediti z goro prejetih voščilnic?

Ustvarjajte z njimi. Oblikujte dekoracijo posebne oblike in tako boste pričarali v svojem domu pravo praznično vzdušje.

Božično drevo, sestavljeno iz voščilnic

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply