Nagrada združenja EISA za CEWE FOTOKNJIGO Pure

CEWE FOTOKNJIGA pure

Ponosno oznanjamo, da smo za CEWE FOTOKNJIGO Pure prejeli nagrado združenja EISA (Evropsko združenje za fotografijo in zvok), in sicer v kategoriji za najboljši foto izdelek 2018/2019. Kot so v pojasnilu zapisali, »aplikacija omogoča preprosto uporabo in cenovno ugodno storitev za uporabnike pametnih mobilnih telefonov, ki želijo pokazati svoje fotografije«. Pri združenju so še izpostavili brezplačen dostop aplikacije, kakovost papirja ter prijazen način pakiranja in dostavo izdelka na dom. Vse to za dostopno ceno.

Kaj je CEWE FOTOKNJIGA Pure?

CEWE FOTOKNJIGO Pure oblikujete na enostaven in hiter način. Izberite 22 fotografij iz svojega pametnega mobilnega telefona, potem pa še oblikovalsko predlogo. Vnesete naslov fotoknjige, posvetilo in z delom ste opravili. V štirih delovnih dnevih jo boste že prejeli domov, zapakirano v lični škatlici. Odlično darilo za vas in vaše najbližnje.

CEWE FOTOKNJIGA Pure

Kdo je EISA?

EISA je Evropsko združenje za fotografijo in zvok. Združuje 55 strokovnjakov iz 29 držav iz celega sveta in tako je EISA največje združenje multimedijskih časopisov, ki izvajajo testiranje fotoaparatov, video kamer, avdio opreme, mobilnih telefonov ipod. EISA izbira najboljše izdelke že več kot 35 let.

EISA nagrada za CEWE FOTOKNJIGO Pure

Prenesite našo brezplačno aplikacijo Pure za pametne mobilne telefone in svojo CEWE FOTOKNJIGO Pure boste lahko listali že v nekaj dnevih.

 

 

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply