Stenski dekor za kreativno popestritev prostora

Ne glede na to, ali gre za dom ali pisarno, bodo fotografije velikega formata zagotovo polepšale vsak prostor in mu dale posebno vzdušje – še posebej, če gre za tvoje najljubše spomine, ki jih lahko izpostaviš na našem raznolikem CEWE stenskem dekorju.

Najljubše fotografije kot stenska dekoracija?

Do 31. maja lahko vse stenske dekorje, razen posterjev naročiš s popustom! Vpiši kodo “STENSKIDEKOR“ in pri naročilu prihrani 5 EUR.

V nadaljevanju predstavljamo 6 idej za okrasitev prostora z različnim stenskim dekorjem, ki ga najdeš v naši ponudbi. Med številnimi vrstami in velikostmi poišči idealnega za svoj prostor, ki ga želiš urediti in prilagoditi svojim željam.

Fotografija na lesu

Eden najpomembnejših dejavnikov pri doseganju harmonije v prostoru s stenskimi dekoracijami je izbira pravih barv. Če izbereš pravo barvo, bo stenska dekoracija lepo izstopala in se bo popolnoma prilegala celotnemu prostoru. Zgornja slika prikazuje fotografijo na lesu, na kateri bodo fotografije videti čudovito. Ponujamo 9 dimenzij v panoramski in kvadratni obliki, na katerih so fotografije natisnjene neposredno na pravi les. Če ti je všeč rahlo rustikalen videz, ti bo ta tip dekoracije zagotovo všeč.

Fotoplatno

Če si bolj za fotoplatna, lahko izbiraš med različnimi formati in dimenzijami, ki bodo čudovit dodatek k dnevni sobi ali prostoru po izbiri. Tvoji najljubši spomini bodo natisnjeni na platno, ki je napet na lesen okvir, odlična kakovost tiska pa bo pripomogla k še bolj čudovitim barvam. Za svoje fotoplatno lahko izbiraš med dvemi različnimi vrstami okvirja in na ta način prostoru vneseš prav posebno vzdušje.

Fotografija za akrilnim steklom

Pri fotografijah za akrilnim steklom ponujamo dve možnosti izdelave. Tvojo fotografijo lahko natisnemo na fotopapir in jo nato prilepimo za akrilno steklo ali pa jo natisnemo neposredno na akrilno steklo. Ne glede na izbiro, bo akrilno steklo tvojim fotografijam dalo posebno globino in lepo okrasilo vsak moderno urejen prostor. Kot je vidno na zgornji sliki, lahko izdelaš stenski dekor tudi s kolažem večih fotografij, v kolikor se ne moreš odločiti za samo eno ali če želiš več spominov na enem mestu.

Hexxas

S pomočjo penastih ploščic hexxas lahko svoje najljubše motive postaviš tudi v manjše prostore. Ker lahko šestkotne ploščice razporediš po želji, se bodo zagotovo popolnoma prilegale v tvoj poseben kotiček, kar te bo vedno spominjalo na lepe trenutke. Za lepši in učinkovitejši videz priporočamo, da izbereš fotografije v podobnih barvnih odtenkih ali črno-bele fotografije. To stensko dekoracijo lahko vedno dopolniš z novimi hexxas ploščicami, ki jih lahko preprosto dodaš k že obstoječim. To je najbolj edinstven tip stenske dekoracije, kjer lahko prikažeš eno fotografijo z več ploščicami ali ustvariš kolaž različnih fotografij/ploščic.

Posterji v okvirju

Prav tako lahko svoje igrive motive postaviš na posterje v okvirju in tako ustvariš še bolj prijetno vzdušje na primer v svojem delovnem kotičku ali ob pisalni mizi. Če je tvoj delovni prostor precej majhen, ga lahko s takšnim stenskim dekorjem zlahka vizualno ločiš od drugih prostorov in postaviš v fokus. Strokovnjaki priporočajo, da je dobro občasno preusmeriti pogled z zaslona in s takšnimi motivi bo to zelo enostavno, saj boš našel/la svoj trenutek in “prostor”, da se sprostiš in si vzameš potreben oddih od dela, ki ga opravljaš od doma.

Večdelne slike

Če imaš več fotografij, ki skupaj tvorijo posebno zgodbo, poleg hexxas ponujamo tudi večdelni stenski dekor, kjer lahko izbereš vrsto stenske dekoracije, ki jo želiš (npr. fotoplatno, galerijski tisk ali poster) in ter število delov, ki bodo sestavljali celotno sliko. Za najboljši učinek priporočamo, da med vsako sliko pustiš nekaj prostora. Ta stenski okras bo zagotovo polepšal vsak prostor in hkrati spomnil vse družinske člane na čudovite trenutke, preživete skupaj.

Oživi svoje najlepše fotografije v obliki stenskega dekorja in jih deli z nami na Instagram in Facebook profilu, tako da nas označiš: @ceweslovenija.

Želimo veliko zabave pri ustvarjanju čudovitih stenskih dekoracij!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply