Stena s poletnimi spomini

Čeprav se obdobje sončnih dni in poletne vročine še vedno ni izteklo, pa se kmalu bliža konec počitnic in dopustov. Verjetno se je že nabralo, ali pa se še bo, kar nekaj lepih poletnih spominov z raznoraznih destinacij in skritih kotičkov sveta, s tem pa tudi seveda kup fotografij. Da pa se poletje ne bo prehitro izteklo, si lahko s poletnimi spomini in vtisi popestrite tudi svoj dom. Tako se boste lahko vi in vaši najbližji vsak dan nasmehnili ob pogledu na steno, ki bo prikazovala vse vaše dogodivščine. S pomočjo fotografij Art lahko steno popestrite na enostaven način in s tem v svoj dom vpeljete poletje.

Izberite vaše najljubše posnetke in razvijte več retro fotografij, ki bodo lepo popestrile vašo steno. Bodite ustvarjalni in se poigrajte z raznoraznimi oblikami. Svoje retro fotografije lahko po steni razporedite na različne načine, na primer v obliki srca.

Če bi svoje stene vendarle radi ohranili nedotaknjene, obstaja veliko domiselnih načinov, kako popestriti prostor pred steno. K svoji pisalni mizi dodajte majhno kovinsko mrežo in nanjo lahko s pomočjo sponk pritrdite svoje fotografije, ki jih poljubno razporedite. Učinek bo stilsko dovršen, vi pa boste stene ohranili nedotaknjene.

Retro fotografije na kovinski mreži

Eden izmed načinov je tudi ta, da pred steno obesite vrvico, nanjo pa s pomočjo kljukic pritrdite vaše najljubše kvadratne fotografije. Fotografije lahko v fotoprogramu še dodatno oblikujete in popestrite z napisi.

Kvadratne fotografije na vrvici

Za poseben učinek lahko svoje poletne fotografije s pomočjo sponk zalepite na kos lesa, ki ga nato pritrdite na steno. Vaša stena bo tako dobila popolnoma nov rustikalen pridih.

Retro fotografije na kosu lesa

Verjamemo, da bo vaša stena poletnih spominov izpadla fantastično. Veliko uspeha pri ustvarjanju.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply