Novo! CEWE FOTOKNJIGA Pure – ko stilska dovršenost sreča enostavno oblikovanje

CEWE FOTOKNJIGA Pure moments

Na voljo je nova CEWE FOTOKNJIGA Pure, ki združuje čist in minimalističen dizajn z enostavno uporabo, kljub temu pa pušča dovolj svobode za osebno noto uporabnika.

KAJ?

CEWE FOTOKNJIGA Pure je fotoknjiga na 22 straneh v praktičnem kvadratnem formatu velikosti 15 x 15 cm. Na voljo je v trdi vezavi, z belim ali črnim ozadjem, fotografije pa so digitalno natisnjene na kakovostnem mat papirju. V fotoknjigi je prostora za 22 fotografij.

CEWE FOTOKNJIGA Pure

KJE?

Izdelate in naročite jo kar na vašem pametnem mobilnem telefonu in sicer preko aplikacije CEWE FOTOKNJIGA Pure. Aplikacija je na voljo brezplačno, prenesete pa si jo lahko preko Google Play ali App trgovine.

CEWE FOTOKNJIGA Pure - logo aplikacijeKAKO?

V vašem pametnem mobilnem telefonu izberete 22 najljubših fotografij in jih preko aplikacije vstavite v fotoknjigo. Izberete postavitev fotografij ter ozadje fotoknjige. Na eno stran gre ena fotografija. Zaporedje fotografij lahko seveda spreminjate. Odločite se še za naslovno fotografijo, nato pa dodate naslov in posvetilo oziroma dodatno besedilo po želji. Fotoknjiga je dokončana v nekaj minutah. Ko oddate naročilo, je fotoknjiga dostavljena v 6 – 8 delovnih dneh v praktičnem in lepem ovitku.

CEWE FOTOKNJIGA Pure BerlinZAKAJ?

CEWE FOTOKNJIGA Pure doda vašim fotografijam moderni oblikovalski pridih in omogoča povedati vašo zgodbo le v nekaj minutah in na preprost način. Ustvarite jo hitro in enostavno kar preko vašega pametnega telefona. Pure je lep spomin na posebne dogodke, utrinke s festivalov, kratka potovanja in izlete s prijatelji.

 

Več o FOTOKNJIGI Pure si lahko preberete tukaj.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply