Adventni koledarji z lastnimi fotografijami

Bliža se adventni čas, ki ga bomo preživeli v krogu najbližjih. Pomembno se je spomniti ljudi, ki nam vsak dan pomagajo odpreti nova vrata in nam stojijo ob strani, ne glede na to, kaj nas čaka na drugi strani. Letos jim podarite CEWE adventni koledar z vašo izbrano fotografijo, ki jih bo za vedno spominjala na lepe trenutke, ki ste jih preživeli skupaj. Naj tokrat oni odprejo 24 vratc s prav posebnimi presenečenji.

Adventni koledar s pralineji Ferrero

Podarite svojim najdražjim nekaj najboljšega. Izberite fotografijo po želji, ki bo zasijala v briljantnih in sijočih barvah na matni površini koledarja. Za vratci se skriva sladka mešanica pralinejev Ferrero Rocher, Ferrero Küschen in Raffaello.

Ferrero adventni koledar

Adventni koledar s čokolado Kinder®

Če želite z adventnim koledarjem presenetiti svoje najmlajše, bo čokoladna mešanica znamke Kinder® ravno pravšnja. Poskrbite, da bodo dneve odštevali še bolj navdušeno in izberite poljubno fotografijo ali pa fotografijo njihovega hišnega ljubljenčka. Skenirate lahko tudi njihove risbe in tako bodo 1. decembra v roke dobili lastno mojstrovino.

Kinder adventni koledar

Adventni koledar s fotografijami

Za manj sladkosnede pa je na voljo zanimiva alternativa – adventni koledar, pri katerem se za posameznimi vratci skrivajo majhne fotografije. Prikličite v hladnem zimskem času nazaj prijetne spomine s pomočjo fotografij.

Adventni koledar s fotografijami

Adventni koledar z lastnim polnilom

Pokažite svojim najbližjim, da jih imate radi in izberite 24 darilc po njihovem okusu. Adventni koledar lahko napolnite sami z raznimi majhnimi presenečenji, kot so figurice, kozmetični izdelki, droben nakit ali kratka sporočila in misli.

Adventni koledar z lastnim polnilom

Vsekakor so adventni koledarji z lastnimi fotografijami osebno darilo, ki popestri predpraznični čas. Dnevi se hitro obračajo, zato poskrbite, da se bodo vaši bližnji lahko sladkali še pravi čas.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply