Septemberski nagrajenci – 3. natečaj za Naj CEWE FOTOKNJIGO

V septembru smo začeli že tretji natečaj za Naj CEWE FOTOKNJIGO leta in za nami je prvo izbiranje nagrajencev, kot tudi finalistov, s katerimi se bomo srečali na finalnem dogodku. Žirija je pregledala vse prijavljene knjige in izbrala ter nagradila sledeče:

Zmagovalec meseca septembra, ki za nagrado prejme fotoaparat Olympus PEN z objektivom je:

NEJC RADOLIČ –  Provansa in Azurna obala

Naslovnica CEWE FOTOKNJIGE

CEWE FOTOKNJIGA avtorja Nejca Radoliča je zelo okusno in stilsko oblikovana foto knjiga. Avtor se skozi večino foto knjige drži svojega bogatega sloga, kjer uporablja nežna pastelna ozadja, ki so usklajena z izbranimi fotografijami, tudi kliparti so premišljeno izbrani in uporabljeni. Besedila je v foto knjigi veliko, kar je vsekakor dobro, saj fotografije ne povedo vsega. Pisava je dobro izbrana in deluje skladno z naslovi. Kar bi knjigi lahko očitali je, da se na nekaterih straneh nekoliko oddalji od svojega stila, vseeno pa knjiga deluje enotno in je zato izbrana za zmagovalca meseca.

 

Nagrada žirije, ki prejme 100 € kupon za CEWE fotoknjigo in sodelovanje v finalu:

KATARINA LEŠNIK: To sem jaz

Naslovnica CEWE fotoknjige

CEWE FOTOKNJIGA avtorice Katarine Lešnik je prisrčna otroška foto knjiga, ker se izmenjujeta dobra fotografija in prikupen dizajn. Avtorica se je lepo poigrala tako s fotografijami kot tudi z vsemi ostalimi elementi, ki jih CEWE FOTOKNJIGA ponuja. Lepa ozadja, prisrčni kliparti, okvirji,… za knjigo je izbrana okusna pisava, ki sovpada s temo knjige, dodaten plus pa je tudi dober izbor barv pisave, ki se lepo ujemajo z barvami fotografij. Malemu Jakobu želimo veliko zdravja in dobrega apetita, staršem pa čim več prespanih noči. 🙂

Obema iskrene čestitke in veselimo se srečanja z vami na finalnem dogodku.

 

Partner natečaja:

Logo podjetja TUI Sonček

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Matija

Glava, duša in srce CEWE-ja v Sloveniji. Že približno deset let ambiciozen ljubiteljski fotograf, ki rad izkoristi vsako priložnost in izgovor, da prime fotoaparat v roke.

Leave a Reply