Razširili smo ponudbo izdelkov

Z veseljem sporočamo, da smo pred kratkim razširili našo ponudbo s kar nekaj novimi izdelki. V tokratnem zapisu predstavljamo nove pridobitve, za katere verjamemo, da vam bodo všeč.

Kvadraten koledar XXL

Našo ponudbo fotokoledarjev smo razširili s kvadratnim koledarjem XXL. Ta koledar je naša največja različica kvadratnega koledarja do sedaj, saj meri 45 x 45 cm. Naj vaši spomini iz preteklosti zaživijo tudi v prihodnosti – vsak mesec vam steno lahko krasi nova fotografija. Pri oblikovanju koledarja lahko izbirate med številnimi oblikovalskimi predlogami in postavitvami strani, koledar pa se lahko začne z začetnim mesecem po vaši želji. Kvadratni koledar XXL je na voljo na treh vrstah digitalnega tiska – standardnem mat papirju, premium mat papirju in papirju s sijajnim premazom.

Kvadraten koledar XXL

Velik kvadraten namizni koledar

Nov namizni koledar lahko postane vaš spremljevalec čez celo leto. Namizni koledar v modernem kvadratnem formatu velikosti 21 x 21 cm je naša največja različica tega koledarja in ponuja veliko prostora za vaše priljubljene fotografije. Koledarske strani bodo kakovostno digitalno natisnjene, začetni mesec koledarja pa je poljuben.

Velik kvadraten namizni koledar

Tanek silikonski ovitek

Tanek silikonski ovitek je kot nalašč za tiste, ki želijo zaščititi svoj telefon tako, da le-ta ne bo preveč zakrit ali pridobil na debelini. Tanek milimetrski silikonski ovitek se hitro in dobro oprime telefona ter ima zelo natančne izreze za vse priključke in fotoaparat. Na ovitek pa je seveda natisnjena vaša najljubša fotografija. Izbirate lahko med različnimi predlogami, napisi in belim, črnim ali prozornim ozadjem ovitka.

Silicon Slim Case

Voščilnice 14 x 14 z bleščečimi elementi

Voščilnicam kvadratne velikosti 14 x 14 cm smo dodali novost – posebne bleščeče premaze. Izbirate lahko med zlatim, srebrnim ali lak premazom, ki dokazujejo, da so detajli še kako pomembni. Voščilnice s premazi niso samo elegantne, ampak tudi prijetne na dotik, saj premazi voščilnicam dodajo reliefno površino. Voščilnice prejmete skupaj z ovojnicami v kompletu 10-ih kosov.

Voščilnice 14 x 14

Vabljeni tudi k podrobnejšemu pregledu vseh foto izdelkov na naši spletni strani.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply