Novo! Fotoknjiga, namenjena otrokom

Otroška CFK

Predstavljamo novo fotoknjigo za najmlajše člane družine – otroško CEWE FOTOKNJIGO. Fotoknjiga ima 22 zelo debelih strani in močno spiralno vezavo, kar omogoča dojenčkom in majhnim otrokom, da si ogledajo fotoknjigo brez problemov. Sami izberete, katere fotografije naj fotoknjiga vsebuje, na vsaki strani pa lahko dodate tudi besedilo, razne simbole, govorne oblačke ipd. Na ta način ustvarite vznemirljivo in hkrati izobraževalno fotoknjigo, nad katero bodo otroci navdušeni.

Majhna fotoknjiga, a veliko ur zabave

Fotoknjiga je kvadratnega formata in zaprta meri približno 14 x 14 cm. Zaradi spiralne vezave se strani hitro in enostavno obračajo, obenem pa se razvijajo tudi motorične sposobnosti vašega otroka. Ne glede na to, ali so na kavču, v materinem ali očetovem naročju, sami na tleh ali v postelji – otroci radi gledajo fotografije, zanimajo pa jih tudi zgodbe. Ustvarite edinstveno in osebno zgodbo za vašega otroka. Naj s pomočjo fotografij prepoznavajo družinske člane, naj vadijo besednjak ali pa spoznavajo svet barv. V fotoknjigo lahko vstavite fotografije bratov in sester, mame in očeta, starih staršev ali pa celo hišnih ljubljenčkov in otrokovih najljubših igrač. Otroke bodo pritegnile tudi močne barve, zato lahko z dodajanjem le-teh obdržite njihovo pozornost.

Narejena posebej za otroke

Otroška CEWE FOTOKNJIGA je narejena posebej za majhne otroke, saj lahko strani vedno obrišete z vlažno krpo. Tudi če kakšno stran popackajo, se fotografije ne bodo uničile. Prav tako malčki pogosto svet raziskujejo z usti, zato so vogali fotoknjige zaobljeni in tako preprečujejo, da bi se otrok poškodoval. Fotoknjiga je izdelana tudi iz certificiranih in trajnostnih materialov, zato je popolnoma varna, če jo da vaš otrok v usta.

Otroška CFK - debele strani

Odlično darilo

Če greste na otroško zabavo, krst ali rojstni dan, je otroška CEWE FOTOKNJIGA lahko tudi odlično darilo za najmlajšega družinskega člana in njegove starše. Uporabite lahko družinske fotografije ali pa celo fotografije s skupnega izleta ali drugega dogodka, da bo otrok lahko vedno znova listal čez skupne trenutke. To je nedvomno darilo, ki ga bo družina cenila še več let.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply