Presenečenja za mamo

Prihaja poseben dan, ki bo namenjen vsem dragim mamam. Ta dan in vsak dan imamo priložnost, da jim pokažemo, koliko nam pomenijo. Stojijo nam ob strani v težkih trenutkih, hkrati pa se z nami veselijo naših uspehov in lepih doživetij. Zato razveseli svojo mamo s posebnimi darilci. Predstavljamo vam nekaj idej.

Ustvarite darilce z najmlajšimi

Otroci bodo zelo srečni, če jih boste zaposlili in z njimi sodelovali pri ročnem izdelovanju okraskov v obliki srca, ki jih lahko obesite na cvetočo vejico. Naročite fotografije ali poiščite svoje fotografije, jih izrežite in nalepite na srček.

fotografije v srčkih

Čeprav ne dišijo kot tiste prave, so prav tako čudovite in izdelane iz srca: ročno izdelane rože so odlično darilo za vsako mamo. Naročite fotografije ali poiščite svoje fotografije in jih nalepite v cvetke.

ročno izdelane rože z lastnimi fotografijami

Voščilnica s sporočilom za mamo

Oblikuj izvirno voščilnico z lastno fotografijo in pošlji mami prav posebno sporočilce, ali pa izdelaj svojo in prilepi nanjo vajino skupno fotografijo.

voščilnica ob materinskem dnevu z lastno footgrafijo, darilan škatla, vaza s šopkom rož

Fotoknjiga z najlepšimi spomini z mamo

Fotoknjiga z zbranimi najlepšimi spomini, ki sta jih skupaj preživeli, bo nedvomno navdušilo vsako mamo. Eno lahko oblikuješ zase in drugo za mamo in podariš kadarkoli v letu. Ostal vama bo najlepši spomin. Izbiraš lahko med CEWE fotoknjigo Pure, ki vsebuje 22 fotografij, oblikuješ pa jo v hipu s pomočjo mobilne aplikacije.

Ali pa se odločiš za večji format CEWE FOTOKNJIGE, ki jo oblikuješ samostojno v CEWE foto programu. Namig: če izbereš to drugo opcijo, ne pozabi na super akcijo do konca meseca.

Fotoplatno z družinsko fotko

Polepšaj dom z družinsko fotografiju na fotoplatnu. Prav vsaki mami bo spomin na steni ogrel srce in narisal širok nasmeh.

stenski dekor - fotoplatno z družinskim portretom

Želimo vam veselo ustvarjanje spominov!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply