Velikonočne ideje za ustvarjanje

April je pomladno in praznično obarvan, zato vam predstavljamo nekaj idej za ustvarjanje v družbi vaših najmlajših.

Pa začnimo …

Velikonočni foto zajčki

› Potrebujete: fotografije, barvni papir, škarje, posodice za pirhe, pirhe, vato. ‹

Na barvni papir narišite elipse, ušeska ter zajčje tačke in jih izrežite. Z vato oblikujte male kroglice za zajčje repke. Izrežite fotografije, izrezane dele zalepite skupaj in zajčkom ustvarite obrazke s fotografij. In dekoracija je pripravljena! Za natančnejši potek izdelave poglej video spodaj.

Šopek pisani rož

Pisano cvetje polepša vsak dom. Pomladni tulipani, narcise ali trobentice, katerekoli boste izbrali in jih postavili k velikonočni potici, bo vneslo toplo energijo in odgnalo vse skrbi.

Šopek cvetlic s fotografijami

› Potrebujete: fotografije, barvni papir, škarje, plastične ali lesene palčke in cvetlico v lončku. ‹

V kolikor pa bi šopek cvetlic želeli izdelati sami, potem potrebujete le še kanček dobre volje in kreative. Iz barvnih papirjev izrežite cvetlice, iz fotografij pa obraze članov vaše družine. V vsako cvetlico prilepite obraz in presenetite svoje ljubljene! Za natančnejši potek izdelave poglej video spodaj.

Stena z najlepšimi spomini

Dan vam lahko polepšajo tudi spomini, ki se jih z veseljem spominjate. Nalepite na steno vaše najljubše fotografije v poljubno obliko in ustvarite stenski mozaik spominov. Kar tako, za lepši dan! Na fotografiji so Retro fotografije.

Pomladna fotoknjiga

Če ste pred kratkim prevzeli naš foto program in oblikovali svojo CEWE fotoknjigo, potem je ne pozabite postaviti na vidno mesto. Vzemite in prelistajte jo – večkrat dnevno – in odpotujte na nepozabna potovanja, praznovanja, srečanja in med spomine, ki vam pomenijo največ, na vaš obraz pa narišejo nasmeh.

Posebno presenečenje na mizi

› Potrebujete: papir ali tkanino, lepilni trak, okrasni trak in škarje. ‹

Poigrajte se z malenkostmi. Popestrite vzdušje v kuhinji s pomladnimi, pisanimi žepki za pribor.

Unikatne foto stekleničke

› Potrebujete: fotografije ali foto nalepke, papir z različnimi vzorci (čim bolj pisan), lepilni trak, okrasni trak in škarje. ‹

Pričarajte smeh in veselje najmlajšim članom družine. Steklenice z najljubšim napitkom popestrite z zajčjimi ušeski in s fotografijami vaših malčkov. Smeh zagotovljen! Za natančnejši potek izdelave poglej video spodaj.

Ne pozabite na pomladni popust

April je mesec fotografij, zato ne pozabite na super popust na izdelavo premium fotografij. Natisnite spomine in si z njimi lepšajte dni.

Želimo veliko zabave pri ustvarjanju vaših spominov!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply