Poletni spomini v CEWE FOTOKNJIGI

Poletje je v polnem zamahu in kjerkoli že preživljate vroče dni, verjamemo, da se vam na fotoaparatu nabira kar zajeten kup fotografij. Te prelepe spomine bi bilo škoda pustiti v mapah na računalniku, ko pa jih lahko za vedno ohranite v fotoknjigi, ki je vedno pri roki in oblikovana po vaših željah. Tako lahko vse posebne trenutke – bodisi s počitnic ob morju, izletov v gore ali potovanj – združite na enem mestu in uživate ob listanju spominov na papirju.

1. Igrajte se s postavitvami

Izpostavite fotografije, ki so vam še posebej pri srcu. Preizkušajte različne postavitve, kot so na primer manjše fotografije postavljene ob večji fotografiji. Stran bo izpadla zelo zanimivo, če vse fotografije ne bodo enake velikosti.

2. Uporabite kliparte

Na stran postavite kliparte živahnih barv, saj gre za poletne fotografije in počitnice. Pokažite, kako ste se letos na dopustu zabavali. Barvne kliparte lahko raztegnete v pravokotnike in jih uporabite tudi kot podlago za besedilo ali robove strani – skratka, možnosti je veliko.

3. Dekoracije z maskami in okvirji

Preizkušajte različne možnosti mask in okvirjev. V naši bazi jih je na voljo res veliko in vsekakor boste našli nekaj zase. Kako z maskami ustvariti krožno dekoracijo na spodnji sliki, pa si oglejte tukaj.

Naš fotoprogram ponuja res veliko možnosti oblikovanja, zato si letos vzemite malce časa in za vedno shranite vaše poletje v CEWE FOTOKNJIGO.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply