Personalizirana darila s fotografijami hišnih ljubljenčkov

Za letošnje praznike smo ti pripravili zanimiv načrt – začne se tako, da med prijatelji in družino izbereš tiste, ki so veliki oboževalci živali in svojih hišnih ljubljenčkov. Velika verjetnost je, da vsi poznamo vsaj eno osebo, ki nikoli nima dovolj ljubkih fotografij svojega psa ali fotografijo svojega mačka hrani na zaslonu pametnega telefona! Na srečo je zelo enostavno podariti posebno in unikatno božično darilo za ljubitelje hišnih ljubljenčkov, saj jim bo zagotovo všeč. Pripravili smo ti nekaj idej za čudovita personalizirana darila s fotografijami hišnih ljubljenčkov.

Blazina za crkljanje

Naše personalizirane premium blazine so že dolgo priljubljene med CEWE naročniki in menimo, da so kot nalašč za predstavitev posebnega posnetka hišnega ljubljenčka. Če nekdo živi proč od svojega hišnega ljubljenčka, je blazina čudovit način, da ga vsak dan opominja nanj in mu prikrade nasmeh na obraz.

Obe strani premium blazine iz 100% poliestra sta v celoti natisljivi, kar pomeni, da lahko za vsako stran izbereš drugačno sliko – vemo, kako težko je izbrati najljubšo! Naše blazine so na voljo v različnih oblikah in velikostih, od majhnega kvadrata in velikega pravokotnika, do čudovite oblike srca, tako da lahko sigurno najdeš nekaj, kar se bo ujemalo z dekorjem in slogom v domovih tvojih najdražjih.

Stenski dekor za občudovanje

Naslednja ideja za unikatno darilo je stenska dekoracija z natisnjeno fotografijo večje dimenzije, na kateri lahko lastnik ponosno razstavi najljubšo fotografijo svojega štirinožnega prijatelja! Občuduje jo lahko vsak dan, se nasmeji ali obuja spomine. Naši kakovostni uokvirjeni natisi fotografij so zelo priljubljeni, na voljo imamo veliko različnih materialov, stilov in velikosti za vse posebne stenske dekoracije.

Če želiš ustvariti večji format natisa, se prepričaj, da je izbrana fotografija dovolj visoke kakovosti. Če veš, da je ljubljena oseba profesionalno fotografirala hišne ljubljenčke, ali pa je s svojim fotoaparatom ali zmogljivim pametnim telefonom posnela svojega ljubljenčka, so te fotografije popolne za natis večjega formata. Poleg tega naša vrhunska kakovost tiskanja poskrbi, da so barve osupljive in ločljivost visoka. Kako čudovito darilo za božične praznike!

Koledar spominov za celo leto

Personaliziran koledar s fotografijami hišnih ljubljenčkov je definicija darila iz srca! Ne samo, da bodo vsak dan zagledali obraz svojega puhastega prijatelja, ob tem se bodo še iz srca nasmejali. To je tvoja priložnost, da izbereš 13 najlepših, najbolj smešnih in najbolj prismuknjenih fotk njihovega hišnega ljubljenčka, ki jih lahko najdeš – za dodatne točke, pa lahko izbereš še nekaj zabavnih napisov, ki se bodo ujemali z mesečno fotografijo!

Za prijatelja ali družinskega člana, ki preživi veliko časa v pisarni, je kvadraten namizni koledar super izbira. Ponedeljkovih juter nič ne polepša bolje, kot pogled na fotografijo hišnega ljubljenčka med eno izmed veselih dogodivščin!

Skodelica topline

Zelo pozorno in uporabno božično darilo je tudi fotoskodelica! Izberi najlepšo fotografijo hišnega ljubljenčka obdarovanca in dodaj besedilo, kliparte, maske in okvirje, da ustvariš popoln dizajn, ki bo zagotovo še izboljšal okus njihovi jutranji kavi. Če svojega ljubljenega dobro poznaš, lahko izbereš tudi pravo vrsto skodelice, ki jo bo z veseljem uporabljal! Morda je to Latte skodelica za veliko belo kavo ali pa porcelanasta skodelica za uživanje ob čaju v stilu.

Sami smo veliki ljubitelji čarobne fotoskodelice, kjer se fotografija razkrije ob dodajanju tople vode. Za to dodatno praznično presenečenje oblikujte skodelico z najljubšo fotografijo psa ali mačka obdarovanca in počakajte, da se skrivnostna fotografija razkrije, ko si pripravijo prvi topli napitek!

Skrivnostna sestavljanka

Sestavljanka je zabavna družinska aktivnost za druženje v udobju toplega doma. Letos lahko svojim najdražjim podariš personalizirano sestavljanko – vse kar potrebuješ je razigrana fotografija hišnega ljubljenčka! Ne glede na to, ali se odločiš za majhno sestavljanko kot darilo za najmlajše ali za 1500-delno sestavljanko Ravensburger za odrasle, tisti ki obožujejo to igro, se bodo zagotovo zabavali ob sestavljanju fotografije svojega ljubljenčka. Za še večji izziv in presenečenje lahko motiv sestavljanke tudi zakriješ!

Veliko ljudi se prav tako odloči, da svojo končano sestavljanko namestijo na leseno ali penasto ploščo in jo razstavijo na steni stanovanja. Zabavno božično darilo – sestavljanka in stenska dekoracija v enem.

Družabna igra

Kdo bi vedel, da lahko igralne karte postanejo še boljše? Dodajanje fotografije ljubkega hišnega ljubljenčka na karte je vse, kar je potrebno, da se dobra igra spremeni v odlično, in ni primernejšega časa kot so božični prazniki, da si skupaj privoščite napet igralski večer! Podari personalizirane igralne karte svojim najdražjim in naj se tekma začne!

Želiš morda podariti našo igro spomina? Samo izbereš 25 različnih fotografij hišnega ljubljenčka obdarovanca, ustvariš personalizirano igro spomina in skupaj se pozabavajte ob iskanje vseh parov. Kdo bo božični zmagovalec?

Ovitek za telefon, ki te nasmeji

Končno smo prišli do naše najljubše ideje za darilo ljubiteljem hišnih ljubljenčkov – personaliziranega ovitka za telefon s fotografijo njihovega štirinožnega prijatelja. Ne samo, da bo njihov telefon zaščiten, ves čas bodo ob sebi imeli tudi majhen opomnik na svoj ponos in veselje. Izberi fotografijo, ki bo videti čudovito, če jo obrežeš v pokončno velikost, nato pa v nekaj minutah oblikuješ to unikatno božično darilo!

Na voljo imamo ogromno ovitkov za več kot 300 modelov telefonov, zato lahko zagotovo najdeš primernega za svoje obdarovance.

Ne glede na to, katero fotodarilo nameravaš izbrati, menimo, da ga bodo tvoji najdražji neizmerno veseli! Z radostjo opazujemo vsa unikatna darilca, ki jih ustvarite, zato bomo navdušeni, če tudi svoja deliš z nami na socialnih profilih Facebook in Instagram, morda še pod jelko ali pa že v naročju obdarovalca. Tebi in tvojim najdražjim želimo čarobne božične praznike!

O avtorju Prikaži vse članke

Maša Benedik

Leave a Reply