Sijajna ideja za preprosto osebno darilo v zadnjem trenutku

Če sedaj prebiraš tole, predpostavljamo da še vedno nimaš pripravljenih vseh daril za svoje najdražje. Brez skrbi, mi smo tukaj zato, da ti pomagamo in iz tebe naredimo zvezdo obdarovanja tega leta, kljub temu, da je do božiča le še nekaj dni.

Naša storitev takojšnjega natisa fotografij na licu mesta ti omogoča, da razviješ fotografije pravočasno, in ljubljeno osebo presenetiš s skupnimi spomini, ki jih zaviješ in dekoriraš po lastni želji.

Kako lahko razvijem fotografije na licu mesta?

Zelo hitro in enostavno! Na več kot 80 lokacijah po Sloveniji, natančneje v izbranih poslovalnicah dm, Müller in E.Leclerc, se nahajajo naši fotokioski, na katere priključiš svoj telefon, USB ključek ali pomnilniško kartico. Zatem izbereš fotografije in to je to! Izdelava se prične takoj in v nekaj trenutkih imaš v rokah svoje najljubše fotografije, ki jih lahko tudi pokloniš svojim najdražjim.

V katerih formatih so lahko moje instant print fotografije?

Na naših fotokioskih lahko izdelaš fotografije v sledečih formatih:

  • 10 x 15 cm
  • 13 x 18 cm z robom
  • 15 x 20 cm
  • 5 x 15 cm

Fotografije različnih formatov lahko prav tako še dodatno okrasiš s tekstom, različnimi okvirji in dizajnerskimi predlogami.

Zraven fotografij, kaj še lahko izdelam na fotokiosku?

  • Instant print čestitke formata 10 x 15 cm
  • Instant print koledar formata 15 x 20 cm (12 mesecev + naslovnica)
  • Instant print kolaž formata 15 x 20 cm
  • Foto komplet formata 10 x 15 cm i 15 x 20 cm
  • Poster formata 15 x 20 cm

Kako kreativno uporabiti instant print izdelke?

Ko se fotografije natisnejo, lahko na naših fotokioskih najdeš pripadajoče vrečke za shranjevanje fotografij, če želiš fotografije le podariti, brez kakršnih koli dodatkov. Na vrečko lahko pripneš mašnjico in lepo zapakirano darilo je pripravljeno. Prav tako lahko na sprednjo stran vrečke napišeš svoje posvetilo. Lep format fotografije, ki je namenjena obdarovanju, je fotografija z okvirjem. Na ta način poklanjaš spomine, ki lahko nemudoma polepšajo dom ali pisarno. Če nameravaš podariti več fotografij ali izdelkov, so darilne škatle super rešitev in pripomorejo k temu, da je trenutek odpiranja darila še bolj svečan.

Na katerih lokacijah lahko razvijem svoje fotografije?

CEWE fotokioske najdeš na več kot 80 lokacijah – v izbranih poslovalnicah dm, Müller in E.Leclerc. Najdi najbližjo poslovalnico in začni z izdelavo svojih fotografij!

Da se prepričaš, kako hitra in enostavna je zares izdelava takojšnjih fotografij, si oglej še spodnje 4 preproste korake do nepozabnih spominov v fizični obliki:

  1. Preveri seznam poslovalnic, kjer lahko najdetš naše CEWE fotokioske
  2. Oglasi se v poslovalnici in poveži svoj telefon preko kabla ali bluetooth-a, vstavi USB ključek ali pomnilniško kartico
  3. S kliki na fotografije izberi tiste, ki jih želiš izdelati, določi željene dimenzije in oblike, fotografije bodo tako v nekaj trenutkih pripravljene
  4. Prevzemi natisnjene fotografije iz predalčka fotokioska, skupaj z listkom in zneskom naročila, ki ga poravnaš na blagajni poslovalnice.

Oglej si še video enostavne uporabe CEWE fotokioska!

Upamo, da smo te inspirirali, da pripraviš preprosta, a posebna in personalizirana božična darila, ki bodo tvojim najdražjim zagotovo prikradla nasmeh na obraz!

Veseli bomo, če boš svoja čudovito okrašena darila delil tudi z nami na socialnih profilih Facebook in Instagram, morda na fotografiji jelke obkrožene z osebnimi darili ali pa na fotografiji trenutka sreče, na obrazu svojega ljubljenega med odpiranjem personaliziranega poklona.

Želimo ti lepe praznike in veselo pričakovanje novega leta!

O avtorju Prikaži vse članke

Maša Benedik

Leave a Reply