CEWE FOTOKNJIGA – podarite darilo iz srca

Katerih trenutkov tega leta bi se želel/a spominjati? Najlepših trenutkov preživetih z družino? Ali pa morda prve dneve novega družinskega člana? V CEWE FOTOKNJIGI lahko vse trenutke, ki so ti ljubi, shraniš in jih spremeniš v trajne spomine, ki jih podoživiš z vsakim listanjem.

Letos podari spomine

Če ne veš kakšno fotoknjigo bi oblikoval/a ali podaril/a, predstavljamo 5 TEMATIK CEWE FOTOKNJIG, ki bodo ogrele srce in narisale nasmeh tebi, družinskim članom ali vsem, ki bodo letos prejeli prav posebno darilo – spomine v fotoknjigi. Vse kar potrebuješ je naš foto program za oblikovanje, dobro voljo in svoje najljubše fotografije.

1. Fotoknjiga s spomini 2020

Leto 2020 je bilo posebno. In prepričani smo, da tudi letos tvoj telefon ali fotoaparat poka po šivih in je poln trenutkov in spominov, ki ti pomenijo. Veliko več je bilo potovanja po Sloveniji, izletov in sprehodov po naravi. Poletje je bilo brezskrbno in bolj morsko obarvano. Shrani svoje celo leto v CEWE FOTOKNJIGO poljubnega formata in jo podari kot posebno darilo za poseben zaključek posebnega leta.

2. Prihod novega člana

Prihod novega člana je še kako pomembno zabeležiti in spomine za vedno shraniti. Da bo tudi najmlajšim ostal neprecenljiv spomin. Prihoda novega člana pa se navadno neizmerno razveselijo tudi babice in dedki, tete in strici, prijatelji in bližnji sorodniki. Namig za darilo iz srca: pošlji babici in dedku fotoknjigo kar na dom, še posebej, če so letos kakšen pomemben trenutek novega člana zamudili. Izberi dostavo na njihov naslov in darilo jim bomo dostavili na vrata.

3. Fotoknjiga z izletov in potovanj

Že res, da si letos morda malo manj potoval/a – si pa verjetno odkril/a veliko skritih kotičkov, ki so ti bili prej nepoznani. Prepričani pa smo tudi v to: da se na tvojem računalniku ali pomnilniški kartici skriva še ogromno fotografij s tvojih preteklih potovanj! Sedaj je pravi čas, da jih shraniš in ovekovečiš za vedno. Ideja za darilo: s fotoknjigo preseneti svojega prijatelja, ki je potoval s teboj. Skoči po ideje za oblikovanje v primere fotoknjig naših uporabnikov.

4. Poročna fotoknjiga

Nekaj je zares posebnih dni v življenju, ki se vtisnejo v spomin za vedno. In poročni dan je nedvomno eden takšnih dni. Shrani svoj čarobni dan na sijajne ali premium mat strani, da bo CEWE FOTOKNJIGA še bolj posebna. In ne pozabi na okrasne svetleče dodatke na platnicah. Posebno in zares osebno darilo, za življenjskega partnerja ali partnerico, priči ali starše.

5. Knjižica za vaju

Toliko skupnih trenutkov na telefonu, da ne veš kam z njimi? Oblikuj fotoknjižico ali izberi trde platnice in oblikuj spomin za svojega partnerja. Postavi darilce pod smrečico in si polepšajta zaključek leta z občudovanjem in obujanjem vajinih spominov.

Želiš fotoknjigo prejeti do božiča?

» Preveri zadnje termine naročanja CEWE FOTOKNJIG in drugih CEWE foto daril TUKAJ. Pomagaj naši dostavni službi in naroči prej, da bo tvoja fotoknjiga res pravočasno prispela.

Te za konec zanima, kako CEWE FOTOKNJIGO izdelamo?

Oglej si ta čudovit video:

Deli z nami svoje fotoknjige, ki jih boš podarila za letošnje praznike. Obišči naš Facebook in Instagram, na fotkah pa nas označi @ceweslovenija.

Želimo ti čaroben december!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply