Osebni foto koledar za leto 2020

Novo leto je tu! Za tiste, ki koledarja še niste naredili preteklega decembra, začnimo z dobro novico. Nekateri foto koledarji so v mesecu januarju na voljo po znižanih cenah.

Začetni mesec koledarja izbirate sami

Ali ste vedeli, da se koledar lahko začne kateri koli mesec? Začetni mesec koledarja je poljuben, označite pa lahko tudi vse praznike in vam pomembne datume. Preprosto in hitro – izberete 13 najljubših fotografij (ena fotografija je naslovna) in vaši izbrani motivi bodo krasili stene v vašem domu celo leto.

Najlepši spomini za vse dni v letu

V našem fotoprogramu je na voljo kar nekaj možnosti za oblikovanje koledarjev – od različnih oblikovalskih predlog do različnih barv ozadij in klipartov. Na voljo so tudi različne velikosti in štiri različne vrste papirja – digitalni tisk mat, premium mat, sijaj in fotopapir.

Kreativni ali dizajnerski CEWE koledar?

Pri oblikovanju imate dve možnosti – lahko se odločite za kreativni ali dizajnerski CEWE koledar. Kakšna je razlika?

Če za oblikovanje nimate veliko časa, izberite dizajnerski koledar, saj vam ta omogoča hitro in enostavno oblikovanje z vnaprej določenimi dizajnerskimi predlogami. Te predloge so določene in jih lahko spreminjate le omejeno. Izbirate lahko le med različnimi barvami ipd.

Pri kreativnem koledarju pa je možnosti oblikovanja in spreminjanja več – torej več prostora za vašo kreativnost. Sami lahko spreminjate velikost in položaj fotografij, besedil in ostalih elementov. S tem lahko iz obstoječih postavitev ustvarite lastne postavitve, ki jih lahko nato shranite in ponovno uporabite. Spreminjate lahko tudi velikost tabele z dnevi ter nastavite poljubno število in naslove stolpcev. Skratka, možnosti je veliko, zato lahko ustvarite koledar čisto po svojem okusu.

Oblikovalski nasvet: koledar s črnobelimi fotografijami in barvnimi elementi

Za vse, ki si želite drugačnosti in kreativnosti smo za vas pripravili hiter oblikovalski nasvet. Oblikujte dizajnerski koledar v minimalističnem slogu, s črnobelimi fotografijami in barvnimi elementi. Zelo enostavno je!

1. Izberite način oblikovanja

Ko se vam pojavi izbira načinov oblikovanja koledarja, izberite oblikovanje dizajnerskega koledarja in predlogo, ki vam je najbolj všeč.

2. Dodajte barve

V levem kotu zgoraj lahko vsakemu mesecu dodate drugačno barvo, tako da kliknete na spustni seznam in izberete želeno barvo.

3. Fotografije

Če želite letos malce drugačen koledar, naj bodo vaše fotografije tokrat bolj elegantne, minimalistične. Poskusite fotografirati majhne detajle, ki pa vam pomenijo veliko. Preizkusite vaše fotografije v črno-beli tehniki. Na posamezni strani meseca ni potrebno da je vedno samo ena fotografija – igrajte se z raznolikostjo. Na eno stran postavite štiri fotografije, pri naslednjem mesecu pa ponovno samo eno fotografijo. Tako bodo strani koledarja raznolike in zanimive. Če bo celoten koledar v črno-beli tehniki, popestrite strani z barvami.

Ko izberete najljubše fotografije, jih vmestite v koledar. CEWE koledar bo poskrbel za celo leto lepih spominov, vaš koledar pa bo nedvomno unikaten in drugačen od vseh drugih.

Uživajte v kreativnem oblikovanju CEWE foto koledarjev in jih delite z nami na naših Facebook in Instagram profilih s pomočjo hashtagov #ceweslovenija.

Srečno!

 

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply