Ideje za osebno darilo v zadnjem trenutku

Božič se bliža, vi pa še vedno iščete posebna darilca za svojo družino in prijatelje? Brez skrbi, imamo rešitev za najbolj osebna in posebna darila, ki so pripravljena v le nekaj minutah!

S pomočjo CEWE foto kioskov za takojšnji natis fotografij, ki se nahajajo na 80 lokacijah po vsej Sloveniji (v poslovalnicah DM, Müller, E.Leclerc, Big Bang in Foto Beseničar), lahko hitro in zelo enostavno natisnete svoje najljubše spomine in jih podarite!Postopek takojšnjega natisa fotografij je zelo preprost. Na CEWE foto kiosk se lahko povežete s svojim mobilnim telefonom, usb ključkom, spominsko kartico ali vstavite CD/DVD, nato pa izberete vrsto in velikost natisa želenih fotografij. Po natisu fotografij vzemite račun in ga poravnajte na blagajni poslovalnice.

Poleg klasičnih formatov fotografij so na voljo tudi številne druge kreativne možnosti za oblikovanje fotografij v še bolj posebne! Popestrite najljubše fotografije z besedilom, pisanimi okvirji in različnimi predlogi za oblikovanje in presenetite svoje ljubljene!

Poleg fotografij v različnih oblikah in velikostih lahko na CEWE foto kioskih ustvarite tudi unikatne voščilnice, foto kolaže, foto trakove, večdelne fotografije in jih podarite svojim ljubljenim ali jih uporabite pri zavijanje darila.

Ustvarjalni nasvet: z različnimi velikostmi fotografij lahko ustvarite edinstveno dekoracijo za vaš dom.

Bonus nasvet: natisnite najljubšo fotografijo, poiščite všečen okvir in vaše osebno in posebno božično darilce je pripravljeno.

Kje se nahajajo CEWE foto kioski

CEWE foto kioske za takojšnji natis najdete na 80 lokacijah po vsej Sloveniji. Poiščite vam najbližjo lokacijo:

Želimo vam veliko zabave in kreativnosti pri ustvarjanju spominov na CEWE foto kioskih!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply