Okvir slike je preteklost! – 3D DIY ideja

Ne samo, da so te steklene okrasne škatle videti super, temveč jih lahko uporabljate tudi na praktičen način, z našimi fotografijami CEWE kot personalizirano dodatno opremo za vaše gospodinjstvo. Če pa jih ne želite uporabljati za shranjevanje fotografij, jih lahko uporabite tudi za prikaz izbranih fotografij v 3D.

Potrebovali bomo naslednje pripomočke:

  • CEWE fotografije
  • list kartona
  • škarje
  • tekoče lepilo
  • dvostranski samolepilni trak
  • manjši kos lesa
  • druge dekorativne elemente (uporabljali smo perje)
  • stekleno škatlo
  • ozadje (uporabili smo marmorno nalepko)

Najprej pripravite vsebino škatle. Izbrane fotografije s tekočim lepilom prilepite na list kartona, ki bo pozneje zagotovil potrebno podporo pri dviganju.

 

Zato izrežite dele, ki jih želite uporabiti. V našem primeru ima dekle veter v laseh. Seveda nam ni potrebno rezati vsakega lasa posebej, ampak v grobem določimo njegovo konturo.

 

Nato odrežite majhen kos dvostranskega lepila in ga prilepite na zadnjo stran fotografije.

Nato na drugo stran samolepilnega traku pritrdite leseni del. Košček lesa bo osnova naše fotografije.

V naslednjem koraku okrasimo stekleno škatlo.

Izbrano ozadje izrežite v ustrezno obliko (v našem primeru marmornato nalepko)

in jo postavite na dno steklene škatle.

Nato stekleno škatlo namestite na steno v skladu z navodili za uporabo in vanjo položite ostale okraske. V našem primeru smo perje prilepili z lepilnim trakom. Na koncu vstavite prej pripravljeno fotografijo (podloženo s kosom lesa).

Če imate potrpljenje, lahko celotno fotografijo spremenite v 3D. Lahko vzamete prazno polo nalepk za risanje ozadja ali pa naročite CEWE samolepilni stenski poster. Pred naročilom je pametno preveriti velikost škatle in plakata, saj jih bo morda potrebno obrezati, da bodo ustrezali velikosti.

Po izbiri ozadja je naslednji korak izbira fotografije. Če je na vaši fotografiji nekaj drugega kot vaša ljubljena oseba (na primer rojstnodnevna torta), lahko z zgornjo tehniko vse elemente premaknete v okvir, da ustvarite 3D učinek. Domišljija ne pozna meja, končni rezultat pa je lahko zelo zanimiv in privlačen.

Če vam je ta ideja všeč, je zdaj čas, da se lotite projekta zaradi super akcije, ki traja do 31. avgusta! Izkoristite 20% popusta in naročite premium fotografije vseh formatov in brez omejitve količine! Podrobnosti si oglejte tukaj.

 

 

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply