Nepozabne darilne kartice – Zavijanje DIY ideje

Na majhno darilno kartico običajno napišemo nekaj osebnega, tako da oseba, ki je darilo prejela, točno ve, kdo jo je poslal. Z našo DIY idejo lahko skupni spomin v obliki fotografije predstavlja tudi darilna kartica.

Na izdelavo fotografij vam ni treba čakati, saj jih s CEWE fotokioskom lahko natisnete takoj in si pripravite ostale pripomočke.

  • Takojšnji CEWE foto trak (Za to idejo priporočamo tiskanje poljubnega niza fotografij v katerikoli barvi, ne glede na barvo ovojnega papirja)
  • škarje
  • lepilo
  • barvni karton
  • luknjač
  • pisani trakovi

 

CEWE fotokioski so nameščeni v drogerijah in v različnih poslovalnicah, tako da lahko hitro najdete potrebne pripomočke in si svoje fotografije razvijete v samo nekaj minutah, kar pomeni, da lahko že isti dan ustvarite dekoracijo.

Prvi korak je rezanje fotografij. Odločite se, ali želite barvni del popolnoma izrezati in mu dodati novo mat ozadje s kartonom (v tem primeru mora biti karton nekoliko večji od fotografije) ali pa pustite barvno sijajno ozadje fotografije (v tem primeru morate izrezati karton tako, da bo ustrezal velikosti fotografije).

Potem fotografije prilepite na karton in prebodete vrh. Skozi odprtino povlecite trak in ga pritrdite z zanko, prikazano na sliki, ali kar vam je lažje.

Preostalo Vam je le še, da si izmislite lepo sporočilo, ga napišete in nato prilepite na darilni paket. Če še nimate ideje za darilo, lahko na CEWE blogu najdete še več DIY nasvetov za navdih, izberete pa lahko tudi eno izmed CEWE fotodaril. Preko CEWE fotokioska je možno naročiti tudi nekaj drugih izdelkov (fotografije za akrilnim steklom, kovčke, skodelice itd.)!

 

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply