Moje (p)osebno darilo: CEWE FOTOKNJIGA

Moje osebno darilo: CEWE FOTOKNJIGA

Nikoli ni prezgodaj, da začnete z iskanjem idej za božična darila. Sploh pa za tista, v katera nameravate vložiti veliko truda in ljubezni. Takšna darila so vendarle najlepša in najbolj osebna. Imate še nekaj časa, da letos oblikujete in podarile prav posebno darilo – CEWE FOTOKNJIGO. Vanjo lahko shranite vse spomine tega leta, ki se počasi nagiba h koncu. Fotoknjiga je odlično darilo za starše, stare starše, tete in strice ali tesne družinske prijatelje.

Ustvarjanje fotoknjige je odličen način shranjevanja preteklih spominov in podoživljanja vseh 12 mesecev, ki ste jih preživeli z bližnjimi. Prav tako je tudi odličen način praznjenja spominske kartice, na kateri se nabirajo fotografije, ki si jih kasneje le redko ogledamo. Na voljo je veliko različnih formatov fotoknjig, izbirate pa lahko tudi med različnimi vrstami papirja in platnic.

Letna fotoknjiga 2016 v darilni škatli

Letna fotoknjiga

V letni fotoknjigi lahko zajamemo vse srečne trenutke in pomembne dogodke, kot so razni izleti in potovanja, obletnice, praznovanja in morebitna rojstva – skratka vse od malih do večjih priložnosti, ki so zaznamovale leto. Oblikujete in organizirate jo lahko na poljuben način, bolj pa bo pregledna, če jo razdelite na posamezna poglavja. Letno fotoknjigo lahko na primer razdelite po mesecih, letnih časih, posebnih priložnostih ali pa jo prilagodite osebi, kateri bo darilo namenjeno. Tako lahko na božično jutro podoživi vse lepe trenutke, ki jih je preživela z vami.

Naše leto - letna fotoknjiga

V našem fotoprogramu je na voljo veliko možnosti za oblikovanje. Dodajate lahko raznorazne kliparte in okvirje, ki bodo še bolje ponazorili letne čase ali pa izbirate med številnimi barvnimi ozadji, kar bo nedvomno popestrilo različna obdobja v vaši fotoknjigi. Skenirate lahko tudi morebitne vstopnice, zapiske ali risbe, ki so vam še posebej pomembne in jih vstavite pri oblikovanju.

Fotoknjiga z recepti

Za malce drugačno, a nedvomno izvirno in osebno darilo, pa se lahko odločite za oblikovanje lastne fotoknjige z recepti. Takšnega darila vaša družina sigurno ne bo pričakovala. V fotoknjigo lahko zapišete vse svoje recepte, dodate fotografije in posvetilo ter jo oblikujete po željah. Fotoknjiga s kuharskimi recepti je odličen način za prenos vseh »skrivnih sestavin« na naslednjo generacijo. V fotoknjigo lahko preko QR kode vstavite tudi video in tako prikažete pripravo jedi tudi na ta način. Tako lahko dodatno demonstrirate morebitne težje korake pri pripravi.

Fotoknjiga z božičnimi recepti

Fotoknjiga z recepti

Pri CEWE-ju je možnosti za posebna in osebna darila mnogo. Verjamemo, da vaše letošnje (p)osebno darilo nikogar ne bo pustilo ravnodušnega.

Zavijanje fotoknjige

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply