Kako do CEWE FOTOKNJIGE? 1. del

Foto program za naročanje

Nasveti za oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE

CEWE FOTOKNJIGA ja izvrstna možnost, da shranite vaša doživetja s poletnih počitnic ali zadnjega družinskega praznovanja v edinstveni podobi. Za oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE je dovolj le foto program za naročanje, ki si ga brezplačno prenesete s spletne strani www.cewe.si. Foto program preprosto prenesete in namestite v nekaj minutah. Prilagojen je za operacijske sisteme Windows, Mac in Linux. Z delom lahko začnete takoj.

S pomočjo naših nasvetov in trikov vam v naslednjih objavah na našem blogu želimo predstaviti naš foto program Moj CEWE FOTOSVET in možnosti, kako polepšate vašo CEWE FOTOKNJIGO. Z našimi nasveti bo oblikovanje vaše prve CEWE FOTOKNJIGE še preprostejše in hitrejše.

Vzorci naših strank

V podmeniju na prvi strani najdete rubriko z nasveti in triki. Na voljo je več kot 1000 vzorcev fotoknjig naših strank.

nasveti in triki

Predstavitev prve strani

Na prvi strani najdete posamezne kategorije izdelkov. Dovolj je, če na posamezno kategorijo enkrat kliknete in prikazala se bo cela ponudba. Izbiranje naših foto izdelkov je zelo preprosto. Ponudbo foto izdelkov najdete tudi v spodnjem delu strani.

predstavitvena stran

Podmeni

V posameznih kategorijah najdete tudi pregled vseh CEWE izdelkov. Spodaj se prikaže ponudba različnih formatov, med katerimi lahko izberete najprimernejši.

izbrana kategorija

Dva načina kako do CEWE FOTOKNJIGE

Pri oblikovanju se odločite ali boste začeli s prazno fotoknjigo ali z oblikovanjem s pomočjo našega asistenta. Oba načina vodita do enega cilja – do vaše osebne CEWE FOTOKNJIGE.

Potem, ko si izberete format fotoknjige, izberite še vrsto papirja (na primer: digitalni tisk s sijajnim premazom). Sedaj lahko začnete z delom v foto programu za naročanje. Program vam bo ponudil dve možnosti oblikovanja. Če želite fotoknjigo oblikovati sami, kliknete na »Začni s prazno fotoknjigo«, če želite da vam pri delu pomaga naš asistent, kliknete na »Ustvarjalni predlogi«.

kako do fotoknjige

Trije koraki z asistentom

Ta način oblikovanja je primeren za začetnike in tudi za tiste, ki nimajo jasne predstave o svoji bodoči fotoknjigi. V tem primeru vam pomaga naš asistent.

  1. Izbira fotografij: fotografije iz mape premaknite na delovno polje. Nasvet: s klikom na mapo lahko vnesete vsebino cele mape. Na spodnji vrstici lahko v naprej določite število strani in povprečno število fotografij na eni strani.

izbira fotografij

  1. Izberite stil: izberite eno od naših oblikovalskih predlog. Izbirate lahko med različnimi ozadji, postavitvami fotografij, okvirji in senčenji. Nevtralno ozadje (črno ali belo) in velike fotografije delujejo vedno zelo dobro (na primer velik kolaž). Če vam naš predlog ni všeč, ga lahko spremenite.

izbira stila

  1. Izbira platnic in naslova: v zadnjem koraku izberete platnice. Na voljo so mehke ali trde platnice ter platnice iz imitacije usnja in platnene platnice. Vnesite naslov fotoknjige, ki bo krasil naslovno stran in hrbet fotoknjige. Z oblikovanjem fotoknjige začnite tako, da kliknete na spodnji desni gumb »K predlogu fotoknjige«. Fotografije se kot čudež znajdejo na straneh fotoknjige in že v nekaj trenutkih je oblikovanje fotoknjige končano. Seveda lahko oblikovano fotoknjigo pozneje preoblikujete po svoji želji.

izbira platnic in naslova

Več o oblikovanju CEWE FOTOKNJIGE pa v našem naslednjem prispevku.

Pri oblikovanju CEWE FOTOKNJIGE vam želimo veliko veselja.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply