Kako do CEWE FOTOKNJIGE? 2. del

Ponudba CEWE FOTOKNJIG

Nasveti za oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE

Preden začnete z oblikovanjem CEWE FOTOKNJIGE je potrebno izbrati vrsto platnic, papirja in obliko fotoknjige.

Foto program MOJ CEWE FOTOSVET ponuja več vrst CEWE FOTOKNJIG. Izbirate lahko med devetimi različnimi velikostmi, petimi različnimi vrstami papirja in tremi vrstami formatov. Videz fotoknjige izberete sami. Vrsta platnic določa možno vrsto papirja, zato kakršna koli kombinacija ni možna. Še preden začnete z oblikovanjem fotoknjige, poglejte katere možnosti so na voljo. V osnovnem meniju našega foto programa za naročanje kliknite na »Pregled fotoknjig« in našli boste preglednico z vsemi možnimi kombinacijami formatov, platnic, papirja  in velikosti fotoknjig.

Najprej izberite format fotoknjige: pokončen, panoramski ali kvadraten. Izbire formata pozneje ni mogoče spremeniti. Vrsto papirja, platnic in velikost fotoknjige lahko med oblikovanjem spremenite.

Devet velikosti

Glede na vsebino, ki jo želite predstaviti v fotoknjigi, izberite njeno velikost. Drobne spomine lahko shranite v naši najmanjši Mini CEWE FOTOKNJIGI celo na 74 straneh. Majhna CEWE FOTOKNJIGA je primerna kot darilo. CEWE FOTOKNJIGA kompaktna panorama je primerna za družinske fotografije z izletov in potepov. Kvadratna CEWE FOTOKNJIGA velikosti 21 x 21 cm je zelo praktičnega formata. Najbolj priljubljena velika CEWE FOTOKNJIGA ponuja dovolj prostora za najdragocenejše spomine na celo 154 straneh, prav tako pa tudi njena različica v panoramskem formatu. Posebne priložnosti si zaslužijo več prostora in večji format. Izberite XL CEWE FOTOKNJIGO velikosti 30 x 30 cm ali celo XXL CEWE FOTOKNJIGO ali njeno različico v panoramskem formatu.

 Velikosti CEWE FOTOKNJIG

Tri vrste formatov

Vsak format deluje drugače: pokončni format je primeren za fotografije na višino, panoramski format za panoramske fotografije in kvadraten format za posebne fotografije.

različni formati CEWE FOTOKNJIG

Pet vrst papirjev

Za lep videz vaše CEWE FOTOKNJIGE je pomembna dobra izbira papirja. Izbirate lahko med tremi vrstami papirja z digitalnim tiskom (standardni digitalni tisk, s sijajnim premazom in premium mat papir). Na voljo je tudi fotopapir. Barve na sijajnem fotopapirju so bleščeče, na matnem fotopapirju so videti plemenite.

vrste papirja

Vezavi – klasična vezava ali popolnoma ploska vezava

Klasična lepljena vezava se pogosto uporablja pri digitalno natisnjenih CEWE FOTOKNJIGAH. Vezava je zelo čvrsta, listanje fotoknjige je preprosto.

klasična vezava CEWE FOTOKNJIG

Leporelo vezava se uporablja pri fotoknjigah iz fotopapirja. Ko fotoknjigo odprete, je stran pri vezavi ploska, zato je motiv na sredi lepo viden.

ploska vezava CEWE FOTOKNJIG

Upamo, da bo sedaj odločitev o izbiri CEWE FOTOKNJIGE lažja. Več o oblikovanju CEWE FOTOKNJIGE pa v naslednjem prispevku.

Želimo vam veliko oblikovalskih navdihov.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply