Natečaj za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO

Lep pozdrav vsem prijateljem CEWE FOTOKNJIG

V veselje mi je, da vam lahko danes pišem o nečem prav posebnem, kar smo pripravili za vas. Pri CEWEju se zavedamo, da je CEWE FOTOKNJIGA prav poseben izdelek. Oblikovanje fotoknjige zahteva veliko vloženega truda in dela, priprav in načrtovanja, oblikovanje cele fotoknjige pa lahko traja tudi več tednov ali celo mesecev. Tak izdelek je prava mojstrovina na katero ste lahko resnično ponosni.

islandija6

In zakaj ne bi svojih mojstrovin pokazali tudi drugim in se ob enem potegovali za bogate nagrade? Za vas smo pripravili nagradni natečaj za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO. Tako je, vse foto knjige, ki bodo prijavljene v natečaj bo ocenjevala porota in najboljše bodo bogato nagrajene. Kaj bo porota pravzaprav ocenjevala? Kreativnost in estetski dojem. Dobra CEWE FOTOKNJIGA je več kot le izbor lepih fotografij – je kreativna postavitev fotografij in barv v ozadju. Pravih pisav, ki estetsko dopolnjujejo fotografije.  Je “rdeča nit”, ki ji lahko sledimo skozi celotno knjigo in na eleganten način pripoveduje vašo zgodbo.

seljalandsfoss_waterfall

Slap Seljalandsfoss

 

Natečaj bo trajal do konca februarja 2017, vsak mesec pa bo porota izbrala najlepšo knjigo predhodnjega meseca in jo nagradila z  zrcalno-refleksnim fotoaparatom znamke Nikon. Tako vsak mesec do konca natečaja. Vsi mesečni zmagovalci bodo napredovali v veliki finale, kjer bo porota izbirala zmagovalca. V kolikor bo porota smatrala, da si napredovanje v veliki finale poleg mesečnega zmagovalca zasluži še katera druga fotoknjiga, jo bo v finale uvrstila, knjiga pa bo nagrajena s kuponom za CEWE FOTOKNJIGO v vrednosti 100 €.

islandija3

Modra laguna

 

Prav posebno vstopnico v veliki finale pa bo prejela še ena foto knjiga – vsak mesec bo za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO lahko glasovala tudi širša javnost. Foto knjiga, ki bo prejela največ glasov bo sodelovala v velikem finalu.

aurora_borealisa_reykjavik_coast

Reykjavik s polarnim sijem

 

V velikem finalu se bomo osebno srečali z vsemi finalisti in poroto ter v prijetnem večeru polnem napetega vzdušja izbrali zmagovalno knjigo. Zmagovalna foto knjiga prejme nagrado – sanjska fotografska dogodivščina – izlet na Islandijo za dve osebi s potovalno agencijo Kompas. Več informacij in podrobnosti o glavni nagradi vam bomo prinesli v enem izmed naslednjih člankov v našem blogu.

Upam, da smo s prelepimi fotografijami s čarobne Islandije v tem članku prebudili tekmovalni duh in kreativnost v vas. Sodelujte, zabavno bo! 🙂

Partner natečaja:

kompas dorada

 

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Matija

Glava, duša in srce CEWE-ja v Sloveniji. Že približno deset let ambiciozen ljubiteljski fotograf, ki rad izkoristi vsako priložnost in izgovor, da prime fotoaparat v roke.

Leave a Reply