Januarski nagrajenci – CEWE FOTOKNJIGA leta

Za nami je še en mesec natečaja in delo žirije je bilo tudi tokrat zahtevno, saj je bilo v natečaj spet prijavljenih veliko lepih foto knjig, ki bi si zaslužile nagrado.

Pa poglejmo, kako je odločala žirija:

Zmagovalec meseca januarja, ki za nagrado prejme zrcalno refleksni fotoaparat Canon 1300D z objektivom je:

VITA GODEC – Živa Godec – MOJE PRVO LETO

Naslovnica foto knjige

Zmagovalec meseca januarja je simpatična družinska knjiga, kjer skozi prvo leto življenja spremljamo simpatično deklico Živo, ki novo-pečenima staršema gotovo popestri vsak dan. Knjiga je otroško živahna tako v barvah, fotografijah kot tudi v razgibanem slogu. Prav tako je polna zabavnih komentarjev v zelo lepo izbranih pisavah. Skozi vso knjigo se srečujemo s številnimi dobrimi oblikovnimi idejami in rešitvami, ob enem pa je potrebno pohvlaiti mlade starše, ki so malo Živo pridno in vstrajno fotografirali z raznimi pripomočki in tako foto knjigi dali še dodatno dimenzijo povezanosti in usklajenosti. Super.

 

Nagrada žirije, ki prejme 100 € kupon za CEWE fotoknjigo in sodelovanje v finalu:

MARTINA BRILJ – Tenerife – La Gomera 2017

Nasovnica fotoknjige
Kot nam že naslov pove, nas ta popotniška knjiga odpelje na dva otoka španskih Kanarskih otokov. Foto knjiga je lepo zasnovana in razne postavitve manjših in večjih fotografij se okusno izmenjujejo. Knjiga ima enoten slog, ki se ga avtorica lepo drži skozi celotno knjigo. Prav tako avtorica ne skopari z opisi, kar bo fotoknjigi samo dajalo na vrednosti v prihodnosti, ko bo že marsikatera podrobnost utekla iz glave. Besedilo je lepo umeščeno na vsaki strani in deluje zelo skladno s postavitvijo strani. Hvalimo tudi dober in pester izbor lepih fotografij.

Iskrene čestitke obema nagrajenkama, veselimo se srečanja z vama v finalu, vsem ostalim pa velja povabilo, da se tudi vi pridružite natečaju z vašo CEWE fotoknjigo in se potegujete za bogate nagrade.

Partner natečaja:

Logo agencije Sonček

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Matija

Glava, duša in srce CEWE-ja v Sloveniji. Že približno deset let ambiciozen ljubiteljski fotograf, ki rad izkoristi vsako priložnost in izgovor, da prime fotoaparat v roke.

Leave a Reply