Natečaj za najlepši okvir za fotografije

natečaj za najlepši foto okvir

Radi ustvarjate? Radi primete za škarje, svinčnik, čopič in papir? Prav tako radi ohranjate spomine? Izdelajte okvir za fotografije in se prijavite na “Natečaj za najlepši okvir za fotografije”.

Natečaj poteka od 10. 3. 2018 do 15. 4. 2018 pod okriljem dveh organizatorjev, in sicer podjetja Rayher Adria, d.o.o. in podjetja CEWE a.s.

Vsak udeleženec/ka lahko v natečaju sodeluje s poljubnim številom okvirjev za fotografije. Izdelki, okvirji za fotografije, morajo zadostovati funkcionalnosti namena in sicer, da je končni izdelek namenjen razstavljanju in shranjevanju fotografij. Lahko je stenski ali namizni, izbira tehnike dokončne izdelave je prosta. Osnova za okvir je lahko izdelana predhodno, okvir pa mora biti dokončan kot ročno delo. Za vse ostale informacije v zvezi z oblikovanjem pišite na info@rayher.si.

POMEMBNO: na natečaj pošljite le fotografije okvirjev in ne pošiljajte ali prinašajte okvirjev fizično.

Razvite fotografije izdelanih okvirjev lahko udeleženci dostavite osebno ali po pošti  na  sedež soorganizatorja Rayher Adria, d.o.o., Mala ulica 5, Ljubljana ali njegove  izpostave v Kopru,  Novi Gorici ali Novem mestu.

V elektronski obliki lahko fotografije pošljete na e-naslov info@rayher.si. Pošljete ali prinesete lahko največ  tri fotografije enega okvirja. Nagrajeni izdelki bodo izbrani na podlagi odločitve komisije, sestavljene iz predstavnikov podjetij Rayher Adria d.o.o., CEWE a.s. in fotografa Klemna Jakše, kot predsednika komisije.

Fotografije vaših okvirjev pričakujemo do 15. 4. 2018, izbor za najlepši okvir bo potekal do 26. 4. 2018. O rezultatih boste nagrajenci/ke obveščeni po e-pošti oziroma pošti, objavljeni pa na spletnih straneh podjetij Rayher Adria in CEWE ter FB profilih.

Nagrade za udeležence natečaja prispevata organizatorja, in sicer:

– Podjetje CEWE a.s. vsakemu sodelujočemu po koncu natečaja omogoča brezplačno razvijanje desetih fotografij. Nagrado lahko sodelujoči izkoristi do 30. 6. 2018. Vsak sodelujoči bo po končanem natečaju po e-pošti prejel kodo za brezplačno razvijanje desetih fotografij velikosti 10 x 15.

– Rayher prvim trem po izboru komisije prispeva darilne bone: prva nagrada bon v vrednosti 40 €, druga nagrada bon v vrednosti 30 € in tretja nagrada bon v vrednosti 20 €.

Pravila oblikovalskega natečaja najdete tukaj.

Pa veselo na delo:)!

Organizatorja natečaja:

     

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply